Αρχική » Ανακοινώσεις » 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Το Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας για το σχ. έτος 2019-20 στη Δυτική Ελλάδα προγραμματίζεται να γίνει 8η φορά από το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης,  τοους Υπευθύνους Πληροφορικής Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης και τοπικούς φορείς (υπό την προϋπόθεση ότι θα εκδηλωθεί ενδιαφέρον συμμετοχής εκπαιδευτικών στην οργανωτική επιτροπή και τεχνική υποστήριξη) και από ομάδες μαθητών –  σχολείων για συμμετοχή  στις αντίστοιχες πόλεις. ως ακολούθως:

   

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ                             ΑΓΡΙΝΙΟ                                                 ΠΑΤΡΑ

  • Όσοι ενδιαφέρονται
    α) να συμμετάσχουν στην Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ
    β) να υποστηρίξουν τη διοργάνωσή του
    γ) να συμμετάσχουν με ομάδα μαθητών και παρουσίαση έργου
    δ) να παρακολουθήσουν τις εργασίες του φεστιβάλ με ομάδα μαθητών χωρίς παρουσίαση έργου

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί  Πληροφορικής (ΠΕ86) αλλά και όλων των άλλων ειδικοτήτων για τις επιτροπές  οργάνωσης του Φεστιβάλ αλλά και την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ τους σε αυτό με ομάδες μαθητών για ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ή ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ως εκπαιδευτική επίσκεψη.

μπορούν να δηλώσουν την ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  τους από εδώ  [https://bit.ly/2OmWnEk] (έως 16/02/2020) για να συμπληρωθούν η κεντρική επιτροπή για τη Δυτικής Ελλάδα  και οι τοπικές οργανωτικές επιτροπές πόλεων σε Αγρίνιο, Πάτρα και Πύργο και να γνωρίζουμε πόσα σχολεία επιθυμούν αρχικά να παρουσιάσουν εργασίες τους για την καλύτερη οργάνωση των φεστιβάλ.

 

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση