Diagram Designer

02/23/2013 Φώτιος Μπόσμος

Ένα διάγραμμα ροής είναι η γραφική παρουσίαση μιας διαδικασίας ή ενός σχεδίου. Περιγράφει τις διάφορες φάσεις μέσω των μπλοκ που συνδέονται μεταξύ τους με βέλη που υποδηλώνουν τη ροή.

Οργανογράμματα , τεχνικά σχέδια , διαδικασίες, μοντέλα ιστοτόπων μπορούν να δημιουργηθούν με το Diagram Designer. Είναι εύκολο στη χρήση του και δημιουργεί διαγράμματα επιλέγοντας και σύροντας τα διάφορα στοιχεία με το ποντίκι. Το πρόγραμμα έχει ένα κύριο παράθυρο χωρισμένο σε 3 τμήματα. Στο κέντρο βρίσκεται η περιοχή εργασίας, στα δεξιά τα μπλοκ και οι γραμμές και στα αριστερά ο κατάλογος των στοιχείων για το σχέδιο. Για αποφυγή μετακινήσεων του διαγράμματος χρησιμοποιούμε την  λειτουργία Group.

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  Α' ΕΠΑΛ ,Α' Λυκείου ,Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΑΕΠΠ) ,Β' ΕΠΑΛ ,Β' Λυκείου ,Γ' ΕΠΑΛ ,Γ' Λυκείου ,ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ,Δ' ΕΠΑΛ (Εσπερινό) ,ΕΠΑΛ ,ΕΣΠΕΡΙΝΟ ,Εσπερινό ΕΠΑΛ ,Εσπερινό Λύκειο ,Εφαρμογές Λογισμικού ,Εφαρμογές Πληροφορικής ,Εφαρμογές Πληροφορικής - Η/Υ ,Λογισμικό ,Στοιχεία Προγραμματισμού σε Γραφικό Περιβάλλον (Visual Programming) .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Kατηγορίες

Σελίδες

Ετικέτες


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση