Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας (Κατάκολο, Ηλείας)

11/11/2012 Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Αιτωλοακαρνανίας

Πρόκειται για μια εξαιρετική προσπάθεια που σας συστήνω να μην παραλείψετε να συμπεριλάβετε στην περίπτωση επίσκεψης σας προς Πύργο Ηλείας  – Αρχαία Ολυμπία.  Βεβαίως θα μπορούσε να είναι και μία αυτόνομη εκπαιδευτική επίσκεψη σε αυτή την όμορφή κομώπολη της Ελλάδας για να δείτε το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας και στο αντίστοιχο μουσείο μουσικών οργάνων στο Κατάκολο.

http://dide.ilei.sch.gr/keplinet/articles/arxaia_texnologia.php

http://kotsanas.com/

Το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά περιλαμβάνει 350 περίπου αξιόπιστα και λειτουργικά ομοιώματα μηχανισμών και επινοήσεων του αρχαιοελληνικού τεχνολογικού θαύματος που καλύπτουν την περίοδο από το 2.000 π.Χ. μέχρι το τέλος του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και για τους μαθητές που την επισκέπτονται οργανωμένα παρέχονται δωρεάν ποικίλα εκπαιδευτικά προγράμματα, αναλυτική ξενάγηση και επίδειξη της λειτουργίας των εκθεμάτων από τον ίδιο το δημιουργό τους στο πλαίσιο του εθελοντισμού. Το κλείσιμο των επισκέψεων γίνεται με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 698-3239032 και στο e-mail: kkotsanas@hotmail.com.

Για περισσότερες πληροφορίες και για προγραμματισμό της επίσκεψής σας στα τηλέφωνα: 26213-62622, 26213-62430, 69424-20157

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  Βασικές Αρχές Πληροφορικής και Ψηφιακής Τεχνολογίας ,Εφαρμογές Πληροφορικής ,Εφαρμογές Πληροφορικής - Η/Υ ,Πληροφορική Α, Β, Γ Γυμνασίου Ετικέτες: .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Kατηγορίες

Σελίδες

Ετικέτες


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση