Σχέδια μαθημάτων και φύλλα εργασίας Πληροφορικής Γυμνασίου

10/10/2012 Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Αιτωλοακαρνανίας

Προσοχή! Τα σχέδια μαθημάτων και φύλλα εργασίας που προτείνονται πρέπει να τυγχάνουν κριτικού στοχασμού διότι χρήζουν βελτιώσεων αλλά σε λίγα από αυτά υπάρχουν και μικρά λάθη.

Σχέδια μαθημάτων και φύλλα εργασίας Πληροφορικής BΓυμνασίου

Σχέδια μαθημάτων και φύλλα εργασίας Πληροφορικής ΓΓυμνασίου

Υποδείγματα Διαγωνισμάτων Πληροφορικής της Γ’ Γυμνασίου από τον Γιώργο Λιακέα

Πηγή: Γ. Λιακέας  (π. Σχολ. Σύμβουλος ΠΕ19) – Μεσσηνία

15 Lesson Plans For Making Students Better Online Researchers

http://edudemic.com/2012/11/students-better-online-researchers/

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  Α' Γυμνασίου ,Β' Γυμνασίου ,Γ' Γυμνασίου ,ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ετικέτες: , .

1 σχόλιο

 1.    G.S.  |  6 Ιανουαρίου 2014 στις 10:05     

  Το blog σας είναι αναγκαίο και χρήσιμο και συγχαρητήρια γι αυτό. Πως μπορώ να μετατρέψω τα σχέδια μαθημάτων του Γυμνασίου σε Word αρχεία, χωρίς να χαλάνε τα ελληνικά, προκειμένου να δημιουργήσω τα δικά μου σχέδια βασιζόμενος στα δικά σας; ΄Οποιον μετατροπέα και να δοκίμασα χάλαγε τα ελληνικά.
  Δεν θα έπρεπε τα φύλλα εργασίας να δίνονται στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές μέσα στα πλαίσια των σχολικών βιβλίων; Γιατί δεν υπάρχει μία πρόταση υλικού από τους σύμβουλους ανά τη χώρα ή από το παιδαγωγικό ή το υπουργείο;
  Παλαιά υπήρχε το τετράδιο μαθητή με δραστηριότητες ως φύλλα εργασίας. Γιατί σε άλλες χώρες και σε άλλα μαθήματα υπάρχουν έτοιμα Φύλλα εργασίας και σχέδια μαθήματος; Σε ποιο φορέα, διεύθυνση μπορώ να υποβάλω το αίτημά μου και ως παράπονο; Γιατί οι εκπαιδευτικοί να αυθαιρετούν και να δημιουργούν δικά τους μη πιστοποιημένα σχέδια και φύλλα εργασίας;
  Σε πολλά γυμνάσια κάποιοι συνάδελφοι χρησιμοποιούν υλικό σε scratch αυτό θα είναι το μέλλον μου λένε, σε αντίθεση με το βιβλίο καθηγητή και μαθητή που έχουμε στα χέρια μας. Έρχεται η αξιολόγηση και δε γνωρίζω επισήμως σε ποιο πρόγραμμα σπουδών, σε ποιο βιβλίο να προετοιμαστώ.
  Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας Καλή σας Χρονιά

Αφήστε μια απάντηση


Kατηγορίες

Σελίδες

Ετικέτες