Ζω καλύτερα

Στοματική υγιεινή

dctrteeth brushteeth

Κυκλοφοριακή αγωγή

Διατροφή 

Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση

  • Η Κίκο και το Χέρι

Ζωγραφιές μαθητών από την εκπαιδευτική παρέμβαση με αφορμή το παραμύθι «Η Κίκο και το Χέρι», στα πλαίσια του Εργ. Δεξιοτήτων (Θεματικός Κύκλος «Ζω καλύτερα» – Ενότητα «Γνωρίζω το σώμα μου – Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση», Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ο κανόνας των εσωρούχων»).

Περισσότερες πληροφορίες για το παραμύθι «Η Κίκο και το Χέρι» είναι διαθέσιμες εδώ: https://www.enastapente.gr/el/kiko-kai-to-xeri

  • Το μυστικό της Νίκης

Στα πλαίσια υλοποίησης της εκπαιδευτικής παρέμβασης με αφορμή την προβολή του animation «Το μυστικό της Νίκης» (Θεματικός Κύκλος «Ζω καλύτερα» – Ενότητα «Γνωρίζω το σώμα μου – Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση», Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ο κανόνας των εσωρούχων»), αρχικά πραγματοποιήθηκε προβολή μερικών καρέ από την ταινία, και συζήτηση, μέσα από στοχευμένες ερωτήσεις, για το θέμα της ταινίας, τα πρόσωπα και τις πιθανές σχέσεις μεταξύ τους. Έπειτα ακολούθησε προβολή της ταινίας, και συζήτηση για έλεγχο των αρχικών υποθέσεων που είχαν διατυπωθεί. Στο τέλος της παρέμβασης, υλοποιήθηκε βιωματικό παιχνίδι με τα ασφαλή αγγίγματα σε κύκλο.

Περισσότερες πληροφορίες για το animation «Το μυστικό της Νίκης» είναι διαθέσιμες εδώ: https://www.enastapente.gr/el/to-mustiko-tis-nikis.

  • Η περιπέτεια του Βίκτωρα

Στα πλαίσια υλοποίησης της εκπαιδευτικής παρέμβασης με αφορμή την προβολή του animation «Η περιπέτεια του Βίκτωρα» (Θεματικός Κύκλος «Ζω καλύτερα» – Ενότητα «Γνωρίζω το σώμα μου – Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση», Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ο κανόνας των εσωρούχων»), αρχικά πραγματοποιήθηκε προβολή μερικών καρέ από την ταινία, και συζήτηση, μέσα από στοχευμένες ερωτήσεις, για το θέμα της ταινίας, τα πρόσωπα και τις πιθανές σχέσεις μεταξύ τους. Έπειτα ακολούθησε προβολή της ταινίας, και συζήτηση για έλεγχο των αρχικών υποθέσεων που είχαν διατυπωθεί. Στο τέλος της παρέμβασης, τα παιδιά ζωγράφισαν αποσπάσματα από την ταινία, με τη μορφή κόμικς. 

Περισσότερες πληροφορίες για το animation «Η περιπέτεια του Βίκτωρα» είναι διαθέσιμες εδώ: https://www.enastapente.gr/el/i-peripeteia-tou-viktwra.

0 02 05 3a711f3074707b47249b174efeb79919eb76a3c90d0fb32c31eb55ba9822292c f06bf2ff3bc6a03a

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων