Εργασίες για το σπίτι 11/4

Μαθηματικά: 
Διαβάζω καλά τον τρόπο πρόσθεσης και αφαίρεσης δεκαδικών και κάνω το φύλλο εργασίας. Τετράδιο εργασιών: Άσκηση 3 σελ. 15. Όσοι/ες δε θυμούνται καλά πώς γίνεται η μετακίνηση της υποδιαστολής στους δεκαδικούς αριθμούς όταν πολλαπλασιάζω/διαιρώ με το 10, 100, 1000, δείτε εδώ: Πολλαπλασιάζω δεκαδικό αριθμό με το 10, το 100 και το 1000 | Θρανία (youtube.com)

Ιστορία:
Κεφ. 34. Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος προσπαθεί να σώσει την πρωτεύουσα. Μπορούμε να διαβάζουμε το μάθημα είτε μέσα από το σχεδιάγραμμα, είτε από τις ερωτήσεις του φυλλαδίου (σε συνδυασμό με ανάγνωση του κειμένου του βιβλίου).

_________
Ενημέρωση 1:  Το Κουκλοθέατρο Κρήτης θα είναι την Παρασκευή στο σχολείο μας. Όποιος/α ενδιαφέρεται μπορεί να το παρακολουθήσει με ειδική τιμή στο εισιτήριο στα 5€. Η συμμετοχή είναι προαιρετική. Όπως πάντα όποιος θέλει και δεν μπορεί να το στηρίξει, επικοινωνεί με το γραφείο.

Ενημέρωση 2: Την Πέμπτη 18/4 θα πάμε εκδρομή στον αθλητικό πολυχώρο του κ. Μανούσογλου. Οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στις 8:15 το πρωί και θα σχολάσουν στις 13:15. Το αντίτιμο για τη μετακίνηση για κάθε μαθητή/τρια είναι 3,5 ευρώ. Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση