Εργασίες για το σπίτι 16/10

Γλώσσα: 
Κλίνω στο τετράδιο Γλώσσας τα ρήματα: πληρώνω, ντύνομαι, κρύβω, κρύβομαι σε: Εξακολουθητική, Συνοπτική και Συντελεσμένη Υποτακτική και Εξακολουθητική και Συνοπτική Προστακτική. Συμβουλεύομαι τα πινακάκια της Υποτακτικής και της Προστακτικής για την ενεργητική και παθητική φωνή στις σελίδες 144-145 στο βιβλίο της Γραμματικής. Μαθαίνω πολύ καλά πώς κλίνονται. Για ορθογραφία θα κλίνουμε ρήματα.

Μαθηματικά:
Για τη στρογγυλοποίηση, δείτε την παρακάτω παρουσίαση: https://svolika.netboard.me/mathimatikaedimotikou/?w=4150119 Στο τετράδιο Μαθηματικών κάνω τις παρακάτω στρογγυλοποιήσεις (έχουν δοθεί σε φωτοτυπία ώστε να κολληθούν σε σελίδα του τετραδίου):
Στιγμιότυπο οθόνης 2023 10 16 151654

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

___________
Ενημέρωση 1: Από αύριο μαζεύουμε την ετήσια συνδρομή για τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Είναι 15€ για κάθε παιδί και 20€ για 2 παιδιά και άνω. Οι οικογένειες με 2 ή περισσότερα παιδιά, θα δίνουν τα χρήματα στο μεγαλύτερο παιδί.
Ενημέρωση 2: Το πρόγραμμα άλλαξε και έχει ενημερωθεί. Δείτε το εδώ.
Ενημέρωση 3: Η συνάντησή μας σήμερα είχε μικρό αριθμό συμμετεχόντων. Σας παρακαλώ τουλάχιστον να ενημερώνετε για την απουσία σας. Υπήρχαν πράγματα που χρειαζόταν να συζητήσουμε με μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων ώστε να έχουμε μια κοινή γραμμή. Ατομικές συναντήσεις θα γίνονται κατόπιν συνεννόησης μέσω email.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση