Εργασίες για το σπίτι 20/3

Γλώσσα:
Ανάγνωση το κείμενο σελ. 74-75. Αντιγραφή x1 το πράσινο πινακάκι σελ. 76. Ασκήσεις 5 και 6 σελ. 77. (Η άσκηση 6 θα γίνει στο τετράδιο γραπτού λόγου).

Μαθηματικά:
Τετράδιο εργασιών: Ασκήσεις 1, 2, 3 και 5 σελ. 22-23.

Υπενθύμιση για Ιστορία: Αύριο, Τρίτη 21/3 θα γράψουμε επαναληπτικό διαγώνισμα στις σελίδες 63-83.

__________
Ενημέρωση 1: Την Τετάρτη 22/3 θα πάμε εκπαιδευτική εκδρομή στο κτήμα της Pandrosia στο Πυλί. Φέρνουμε 2€ για το λεωφορείο.

Ενημέρωση 2: Έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια για δανειστική βιβλιοθήκη στην τάξη μας με βιβλία των παιδιών. Φέρνουμε δύο βιβλία λογοτεχνικά (ή και εγκυκλοπαιδικά ή γνώσεων) της επιλογής μας. Γράφουμε οπωσδήποτε το όνομά μας μέσα σε αυτά για να μην τα μπερδέψουμε. Θα τα διαβάζουμε για αρχή εντός τάξης και στη συνέχεια θα δούμε αν θα τα δανειζόμαστε στο σπίτι.

Ενημέρωση 3: Σας παρακαλώ να μου στείλετε στο email svolika@sch.gr φωτογραφίες από τα κατοικίδια που έχετε στο σπίτι, ώστε να φτιάξουμε μια παρουσίαση με τα κατοικίδια της τάξης μας.

Ενημέρωση 4: Σε όσα παιδιά τελειώνουν τα τετράδιο αντιγραφής ή ορθογραφίας κλπ, σας παρακαλώ να συνεχίζετε με νέο τετράδιο στο ίδιο χρώμα και όχι τετράδια σπιράλ μεγαλύτερου μεγέθους/διαφορετικού χρώματος.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση