Εργασίες για το σπίτι 5/10

Γλώσσα: 
Τετράδιο εργασιών: Άσκηση 1 σελ. 15. Ανάγνωση το μπλε πλαίσιο στην άσκηση 2 σελ. 15. Ορθογραφία από την άσκηση 2 το “Πέντε πράγματα… χαλάσει…”

Μαθηματικά:
Τετράδιο εργασιών: Ασκήσεις 5 και 6 σελ. 13.

Αγγλικά (Υπενθύμιση): 
Αντιγραφή x3 και ορθογραφία τους αριθμούς ανά δεκάδες (ten, twenty, …, ninety).
Τετράδιο εργασιών: Άσκηση 2 σελ. 7 (Τις απαντήσεις να τις δώσουν με λέξεις και όχι με απλό αριθμό – π.χ. two αντί για 2).

__________

Υπενθύμιση: Την Πέμπτη 6/10 στις 9:00-9:40 θα πραγματοποιηθεί μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας/ενημέρωσης έξω στο θεατράκι. Από την επόμενη εβδομάδα, κάθε Δευτέρα 10:45-11:30 θα μπορούμε να προγραμματίζουμε και ατομικές συναντήσεις, είτε τηλεφωνικά είτε δια ζώσης, κατόπιν συνεννόησης.

Ενημέρωση: Στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων πρότεινα στα παιδιά αν θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργανώνει το περιοδικό “Σχεδία”. Στην τάξη ξεκίνησαν να ζωγραφίζουν, και αρκετά παιδιά πήραν τις ζωγραφιές για να τις συνεχίσουν στο σπίτι. Η ζωγραφιά πρέπει να είναι σε διαστάσεις 20×20. Όσα παιδιά θέλουν μπορούν να φτιάξουν τις ζωγραφιές τους και να τις φέρουν στο σχολείο. Θα τα στείλω εγώ ψηφιακά όταν συγκεντρωθούν οι ζωγραφιές. Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό είναι διαθέσιμες εδώ: https://www.shedia.gr/news/2022/sep/28/2os-diagwnismos-paidikoy-e3wfylloy-sxedias/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση