Έκτακτη ενημέρωση για Δευτέρα 21/3

Αγαπητοί γονείς,

μόλις έλαβα ενημέρωση ότι υπάρχει κρούσμα στην τάξη μας. Σας παρακαλώ να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες πριν την προσέλευση των παιδιών αύριο Δευτέρα 21/3 στο σχολείο:

– σε περίπτωση που το παιδί είναι πλήρως εμβολιασμένο (με δύο δόσεις) και έχουν παρέλθει οι 14 μέρες από τον δεύτερο εμβολιασμό, πρέπει να κάνει self test πριν την προσέλευση αύριο Δευτέρα 21/3 και να δηλώσετε το αποτέλεσμα του self test (αρνητικό) στην πλατφόρμα Edupass https://edupass.gov.gr

– σε περίπτωση που το παιδί δεν είναι εμβολιασμένο, πρέπει αύριο Δευτέρα 21/3, στην είσοδο του σχολείου, να δείξετε αρνητικό rapid test το οποίο θα έχετε εκτυπωμένο. Σε περίπτωση που δεν βρείτε κάποιο ιατρικό κέντρο ανοιχτό σήμερα, μπορείτε να το κάνετε και το πρωί και να έρθετε πιο μετά. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχετε εκτυπωμένο αρνητικό αποτέλεσμα για να μπορέσει να μπει το παιδί.

Από ό,τι γνωρίζω, αύριο από τις 9:00 έως τις 12:00 θα γίνονται δωρεάν rapid test στην κοινότητα, όμως εκεί χρειάζεστε παραπεμπτικό, το οποίο μπορείτε να πάρετε αύριο από το σχολείο και να φέρετε το παιδί μετά.

Σας παρακαλώ να τηρήσετε οπωσδήποτε τις παραπάνω οδηγίες.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση