The other side (Σταυρούλα Ζευγαρά)

Θρησκευτικά και Νέες Τεχνολογίες Η Θεολογία δεν περιορίζεται και δεν περιορίζει. Διαχέεται και αποκαλύπτει…γιατί πάνω από όλα είναι βίωμα και μετά γνώση!stavroulasblog.blogspot.com

Απρ 200930


Πριν λίγες ημέρες μετακόμισα στο νέο μου σπίτι. Δυστυχώς όμως η μετακόμιση συνοδεύτηκε από διακοπή του τηλεφώνου μου. Γι αυτό λοιπόν τις υπόλοιπες ημέρες δε θα μπορώ να ενημερώνω το blog. Σύντομα θα τα ξαναπούμε με νέες δημοσιεύσεις.
Να είστε όλοι καλά!!!

2 σχόλια στο άρθρο

“”

  1. 28 Μαΐου, 2009 στις 7:13 μμ       Anonymous Έγραψε:

    ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΩ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΩ.Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΗ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΜΟΥ ΜΑΝΑ,ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΥΠΑΡΧΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.


  2. 2 Ιουνίου, 2009 στις 11:29 πμ       stavroula Έγραψε:

    ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ, ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΡΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ HOL ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΜΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ… ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!
    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΜΕΝΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ!Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΕΣΤΙΑΣΕ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ. ΝΟΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΣΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ. ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΕ ΛΙΠΟΨΥΧΕΙ. Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ… ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!
    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
    ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ


Αφήστε μια απάντηση

Απρίλιος 2009
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kατηγορίες

Kατηγορίες

Kατηγορίες

Kατηγορίες



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων