>Δυναμικά οι Νέες Τεχνολογίες στο 4ο Λύκειο!

>
Διαρκώς εμπλουτίζεται ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός του Σχολείου μας.
Ένα καινούργιο εργαστήριο απέκτησε το σχολείο μας χάριν των ερευνητικών εργασιών από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Κοντά σε αυτό που ήδη υπήρχε το σχολείο μας δίνει την ευκαιρία στις ερευνητικές ομάδες να κάνουν συχνότερα τις διαδικτυακές αναζητήσεις τους στο σχολείο απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την έρευνα και τη συνεργασία.
Αξίζει όμως να αποδώσουμε και την ανάλογη τιμή στο Διευθυντή του Σχολείου μας που δαπανά πολύ προσωπικό χρόνο στην ανανέωση και εγκατάσταση του εξοπλισμού, εξελίσσοντας πραγματικά το Σχολείο σε όλη τη διάρκεια της θητείας του σε ένα πρότυπο σε υποδομές εκπαιδευτήριο.
Πρόσφατα λοιπόν το νέο εργαστήριο απέκτησε προβολικό σύστημα,διευρύνοντας τις δυνατότητες χρήσης των τεχνολογικών μέσων και δίνοντας δυνατότητες μιας ακόμη αίθουσας προβολών, παρουσιάσεων και διάδρασης των πληροφοριών μέσα από ενεργητική παράλληλα συμμετοχή των μαθητών.
Βοηθοί στην εγκατάσταση και οι καθηγητές , υπεύθυνοι του εργαστηριακού χώρου και των ερευνητικών εργασιών.
Αξίζει πραγματικά να τιμούμε τους δασκάλους που αγωνίζονται παρά τις απαξιωτικές συγκυρίες του εκπαιδευτικού έργου , γιατί πιστεύουμε πραγματικά στη δύναμη της παιδείας .

;


Μια απάντηση προς “>Δυναμικά οι Νέες Τεχνολογίες στο 4ο Λύκειο!”

  1. >Πραγματι αξιζει ενα μεγάλο μπραβο σε αυτον τον ανθρωπο ο οποιοσ στα τελευταια χρονια της θητείας του ως διευθυντή πασχίζει να κάνει το τελειο σχολέιο

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright © Η έρευνα στο 4ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση