>Αποσπάσεις – τοποθετήσεις εντός

>

Συνάδελφοι , Καλησπέρα
Συνέχισε και σήμερα το Υπηρεσιακό Συμβουλίου, τη διαδικασία των αποσπάσεων – τοποθετήσεων Δασκάλων και Νηπιαγωγών εντός ΠΥΣΠΕ και σχεδόν φτάνουμε στη οριστικοποίηση .
Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο προσπαθεί να ικανοποιήσει όλους τους συναδέλφους και εξετάζει πολύ προσεκτικά την κάθε περίπτωση. Ζητούμε την κατανόηση των συναδέλφων για την καθυστέρηση, αλλά να είστε βέβαιοι ότι το συμβούλιο προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα εξυπηρέτησής σας.
Αύριο 3.9.2010 θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα υπάρξει σχετική επίσημη ανακοίνωση.

Σχετικά με stavelaris

Ταβελάρης Σωτήρης, δάσκαλος. Κατάγομαι από το Φλάμπουρο – Φλώρινας. Διορίστηκα το 1985 στο νομό Ευρυτανίας (1/θ Δ.Σ. Κοτσίστας – Κερασοχωρίου και 1/θ Δ.Σ. Βίνιανης) και από το 1987 μέχρι σήμερα εργάζομαι στο νομό Καστοριάς(3ο,2ο,Ειδικό,9ο Δ.Σ. Καστοριάς, Δ/νση Π.Ε. Καστοριάς ως προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων και 2ο Δ.Σ.Μανιάκων). Μέλος της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αιρετός Π.Υ.Σ.Π.Ε Καστοριάς (2009 – 2010), αναπληρωτής αιρετός Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας (2011 & 2012). Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπ/σης Θεσσαλονίκης “Δημ. Γληνός” (2009 – 2011). Διευθυντής του 1ου 8/θ Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς (2011-…).


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Ενημερωτικό - Αιρετού ΠΥΣΠΕ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *