>Συνεδρίαση

>

Συνάδελφοι , Καλησπέρα
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΥΣΠΕ :
Το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καστοριάς συνεδρίασε σήμερα 31.8.2010 στις 01.00 μ.μ, μετά από πρόσκληση του Διευθυντή Π.Ε. Καστοριάς και προέδρου του ΠΥΣΠΕ :
Θέματα που απασχόλησαν το ΠΥΣΠΕ σε αυτή του τη συνεδρίαση ήταν οι τοποθέτηση των υπεράριθμων εκπαιδευτικών, οι τοποθετήσεις των συναδέλφων που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ, οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών εντός ΠΥΣΠΕ και τοποθετήσεις των αποσπασμένων εκπαιδευτικών από άλλα ΠΥΣΠΕ στο ΠΥΣΠΕ Καστοριάς.
Η Συνεδρίαση θα συνεχιστεί αύριο 1.9.2010.
ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ :
Όλοι οι εκπαιδευτικοί θα κάνουν αναφορά ανάληψης υπηρεσίας στο σχολείο της οργανικής τους θέσης. Οι εκπαιδευτικοί που αποσπάστηκαν από άλλα ΠΥΣΠΕ στο ΠΥΣΠΕ Καστοριάς και οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ, θα κάνουν αναφορά ανάληψης υπηρεσίας στο γραφείο της Διεύθυνσης Π.Ε. Καστοριάς .

Σχετικά με stavelaris

Ταβελάρης Σωτήρης, δάσκαλος. Κατάγομαι από το Φλάμπουρο – Φλώρινας. Διορίστηκα το 1985 στο νομό Ευρυτανίας (1/θ Δ.Σ. Κοτσίστας – Κερασοχωρίου και 1/θ Δ.Σ. Βίνιανης) και από το 1987 μέχρι σήμερα εργάζομαι στο νομό Καστοριάς(3ο,2ο,Ειδικό,9ο Δ.Σ. Καστοριάς, Δ/νση Π.Ε. Καστοριάς ως προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων και 2ο Δ.Σ.Μανιάκων). Μέλος της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αιρετός Π.Υ.Σ.Π.Ε Καστοριάς (2009 – 2010), αναπληρωτής αιρετός Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας (2011 & 2012). Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπ/σης Θεσσαλονίκης «Δημ. Γληνός» (2009 – 2011). Διευθυντής του 1ου 8/θ Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς (2011-…).


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Ενημερωτικό - Αιρετού ΠΥΣΠΕ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση