>Επιλογή Δ/ντών Εκπ/σης – Διαδικασία

>

Καραγιάννης Θωμάς Αθήνα, Ιούλιος 2010
Αιρετός ΚΥΣΠΕ ΠΡΟΣ
Τηλ:6974750406 Τους συναδέλφους μου
e-mail thkaragian@sch.gr εκπαιδευτικούς
έδρες τους
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
(επιλογών η αρχή)
Σήμερα 9/7/2010 συνεδρίασε το Συμβούλιο Επιλογής Διευθυντών Εκπαίδευσης, με τη γνωστή σύνθεση, που ήδη σας κοινοποίησα και ασχολήθηκε με τα παρακάτω θέματα:
Οριστικοποίηση του πίνακα συμμετοχής των ενδιαφερομένων που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις (χρόνια υπηρεσίας, διδακτική εμπειρία, κλπ). Μετά από κάποιες ανακλήσεις αιτήσεων ο αριθμός των υποψηφίων ανέρχεται στους 292 (πιστεύω να υπάρξουν βέβαια και άλλες ανακλήσεις και ιδίως μετά την ψήφιση του νέου συνταξιοδοτικού – ασφαλιστικού).
Επιτροπή του αρμόδιου τμήματος επεξεργάζεται τη μοριοδότηση, η οποία αφού επικυρωθεί σε συνεδρίαση του Συμβουλίου θα σταλεί για να λάβει γνώση ο κάθε ενδιαφερόμενος.
Το ακριβές χρονοδιάγραμμα των συνεντεύξεων θα ορισθεί σε επόμενη συνεδρίαση. Άγνωστο βέβαια, επί του παρόντος, το πότε θα ξεκινήσουμε και πότε θα τελειώσουμε.
Θωμάς Καραγιάννης

Σχετικά με stavelaris

Ταβελάρης Σωτήρης, δάσκαλος. Κατάγομαι από το Φλάμπουρο – Φλώρινας. Διορίστηκα το 1985 στο νομό Ευρυτανίας (1/θ Δ.Σ. Κοτσίστας – Κερασοχωρίου και 1/θ Δ.Σ. Βίνιανης) και από το 1987 μέχρι σήμερα εργάζομαι στο νομό Καστοριάς(3ο,2ο,Ειδικό,9ο Δ.Σ. Καστοριάς, Δ/νση Π.Ε. Καστοριάς ως προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων και 2ο Δ.Σ.Μανιάκων). Μέλος της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αιρετός Π.Υ.Σ.Π.Ε Καστοριάς (2009 – 2010), αναπληρωτής αιρετός Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας (2011 & 2012). Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπ/σης Θεσσαλονίκης «Δημ. Γληνός» (2009 – 2011). Διευθυντής του 1ου 8/θ Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς (2011-…).


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Αιρετός ΚΥΣΠΕ Θ.Καραγιάννης. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση