>Συνεδρίαση

>

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι ,
Σήμερα, Τρίτη 1.7.2010, συνεδρίασε το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καστοριάς με θέματα ημερήσιας διάταξης αυτά που περιλαμβάνονταν στη σχετική ανακοίνωση και σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία αποφασίστηκαν τα εξής :
1. Τοποθετήθηκε, σύμφωνα με τον αξιολογικό πίνακα του Ν.3467/2006, ο συνάδελφος Δέλλας Ιωάννης, διευθυντής στο Δ.Σ. Ποριάς – Χιλιοδένδρου.
ΘΕΣΗ ΜΟΥ (Τοποθέτηση Διευθυντή) :
Συμφωνώ με την παραπάνω απόφαση, αν είναι έτσι, όπως προφορικά χωρίς την παράθεση έντυπων έγγραφων αποδείξεων του νομικού πλαισίου υποστηρίχθηκε από τον πρόεδρο του Συμβουλίου. Το νομικό πλαίσιο που στοιχειοθετεί το αληθές της διαδικασίας, να αναφερθεί στο πρακτικό του ΠΥΣΠΕ και στο συνάδελφο που θα ειδοποιηθεί για την ανάληψη της θέσης του διευθυντή στο Δημοτικό Σχολείο Ποριάς – Χιλιοδένδρου.
2. Αποφασίστηκε η χορήγηση επιδόματος μεταπτυχιακών σπουδών στους συναδέλφους δασκάλους : Μασλάρη Γεώργιο και Αλχασίδη Νικόλαο.

Σχετικά με stavelaris

Ταβελάρης Σωτήρης, δάσκαλος. Κατάγομαι από το Φλάμπουρο – Φλώρινας. Διορίστηκα το 1985 στο νομό Ευρυτανίας (1/θ Δ.Σ. Κοτσίστας – Κερασοχωρίου και 1/θ Δ.Σ. Βίνιανης) και από το 1987 μέχρι σήμερα εργάζομαι στο νομό Καστοριάς(3ο,2ο,Ειδικό,9ο Δ.Σ. Καστοριάς, Δ/νση Π.Ε. Καστοριάς ως προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων και 2ο Δ.Σ.Μανιάκων). Μέλος της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αιρετός Π.Υ.Σ.Π.Ε Καστοριάς (2009 – 2010), αναπληρωτής αιρετός Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας (2011 & 2012). Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπ/σης Θεσσαλονίκης “Δημ. Γληνός” (2009 – 2011). Διευθυντής του 1ου 8/θ Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς (2011-…).


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Συνεδριάσεις ΠΥΣΠΕ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση