>Συνεδρίαση

>Αγαπητοί συνάδελφοι ,
Μετά από προφορική ενημέρωση από τη γραμματεία, το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καστοριάς θα συνεδριάσει, αύριο Πέμπτη 1.6.2010 στις 09.00 π.μ., με θέματα ημερήσιας διάταξης , τα παρακάτω :
1. Επικύρωση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης
2. Τοποθέτηση Διευθυντή στο Δημοτικό Σχολείο Ποριάς – Χιλιοδένδρου
3. Αναγνώριση μεταπτυχιακού τίτλου
4. Κάθε άλλο θέμα που θα προταθεί

Σχετικά με stavelaris

Ταβελάρης Σωτήρης, δάσκαλος. Κατάγομαι από το Φλάμπουρο – Φλώρινας. Διορίστηκα το 1985 στο νομό Ευρυτανίας (1/θ Δ.Σ. Κοτσίστας – Κερασοχωρίου και 1/θ Δ.Σ. Βίνιανης) και από το 1987 μέχρι σήμερα εργάζομαι στο νομό Καστοριάς(3ο,2ο,Ειδικό,9ο Δ.Σ. Καστοριάς, Δ/νση Π.Ε. Καστοριάς ως προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων και 2ο Δ.Σ.Μανιάκων). Μέλος της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αιρετός Π.Υ.Σ.Π.Ε Καστοριάς (2009 – 2010), αναπληρωτής αιρετός Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας (2011 & 2012). Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπ/σης Θεσσαλονίκης “Δημ. Γληνός” (2009 – 2011). Διευθυντής του 1ου 8/θ Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς (2011-…).


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Συνεδριάσεις ΠΥΣΠΕ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Ένα σχόλιο στο >Συνεδρίαση

  1. Ο/Η Anonymous λέει:

    >Μήπως θα ήταν προτιμότερο η πλήρωση της κενής θέσης διευθυντή στο παραπάνω σχολείο να γίνει μαζί με όλες τις υπόλοιπες που θα προκύψουν με τις συνταξιοδοτήσεις διευθυντών το επόμενο διάστημα μέχρι και το τέλος Αυγούστου, ώστε ο πίνακας διυθυντών να είναι πραγματικά αξιοκρατικός και να μην υπάρχει περίπτωση αδικίας κανενός; Η πλήρωση της θέσης αυτής δεν πρόκειται κατά την άποψή μου να ποσφέρει κάτι, αφού βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπών και εξ αυτού δεν μπορεί να γίνει παράδοση και παραλαβή του σχολείου.Βασίλης Σμπόνιας

Αφήστε μια απάντηση