>2ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

>

2ωρη στάση εργασίας
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΠΕΜΠΤΗ 15 ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ ΩΡΑ 12.00
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί όλους τους εκπ/κούς του Λεκανοπεδίου σε συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη 15 Απρίλη 2010, στις 12.00΄ το μεσημέρι, προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε για τις ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου που ανακοίνωσε η Υπουργός Παιδείας (προσλήψεις, εργασιακά κλπ.), αλλά και για τη συνολική επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι και οι εκπαιδευτικοί από την πολιτική που ασκείται με το πρόγραμμα σταθερότητας και τις περικοπές των μισθών και των εργασιακών δικαιωμάτων.
Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των συναδέλφων στη συγκέντρωση κηρύσσουμε 2ωρη στάση εργασίας τις δύο τελευταίες ώρες του διδακτικού ωραρίου του κάθε συναδέλφου για την πρωινή βάρδια και τις δύο πρώτες της απογευματινής.

Σχετικά με stavelaris

Ταβελάρης Σωτήρης, δάσκαλος. Κατάγομαι από το Φλάμπουρο – Φλώρινας. Διορίστηκα το 1985 στο νομό Ευρυτανίας (1/θ Δ.Σ. Κοτσίστας – Κερασοχωρίου και 1/θ Δ.Σ. Βίνιανης) και από το 1987 μέχρι σήμερα εργάζομαι στο νομό Καστοριάς(3ο,2ο,Ειδικό,9ο Δ.Σ. Καστοριάς, Δ/νση Π.Ε. Καστοριάς ως προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων και 2ο Δ.Σ.Μανιάκων). Μέλος της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αιρετός Π.Υ.Σ.Π.Ε Καστοριάς (2009 – 2010), αναπληρωτής αιρετός Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας (2011 & 2012). Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπ/σης Θεσσαλονίκης “Δημ. Γληνός” (2009 – 2011). Διευθυντής του 1ου 8/θ Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς (2011-…).


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Δ.Ο.Ε.. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *