>Δηλώσεις Υφυπουργού

>

Δελτίο Τύπου 16/12/2009

Δηλώσεις Υφυπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Εύης Χριστοφιλοπούλου μετά τη συνάντηση με την Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ).
Η επένδυση στην Παιδεία αποτελεί προτεραιότητα της Κυβέρνησης.
Πρόθεση μας είναι να εγγυηθούμε αξιοπρεπείς αμοιβές για τους εκπαιδευτικούς και την οικονομική τους αυτοτέλεια, μέσα στα πλαίσια της αντοχής της Ελληνικής οικονομίας. Προέχει η καθιέρωση ενός δίκαιου συστήματος αμοιβών στο ευρύτερο Δημόσιο τομέα ώστε να αρθούν οι χρόνιες αδικίες.
Αναφορικά με την Ειδική Αγωγή, θα καταργήσουμε τα σεμινάρια των 400 ωρών και στόχος μας είναι να υπάρξει προκήρυξη μονίμων διορισμών των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής στον επόμενο ΑΣΕΠ.
Σχετικά με την Προσχολική Αγωγή, δεν μπορούμε να συζητάμε για διετή φοίτηση χωρίς πρώτα να έχουν εξασφαλιστεί οι απαιτούμενες κτηριακές και εκπαιδευτικές υποδομές.

Σχετικά με stavelaris

Ταβελάρης Σωτήρης, δάσκαλος. Κατάγομαι από το Φλάμπουρο – Φλώρινας. Διορίστηκα το 1985 στο νομό Ευρυτανίας (1/θ Δ.Σ. Κοτσίστας – Κερασοχωρίου και 1/θ Δ.Σ. Βίνιανης) και από το 1987 μέχρι σήμερα εργάζομαι στο νομό Καστοριάς(3ο,2ο,Ειδικό,9ο Δ.Σ. Καστοριάς, Δ/νση Π.Ε. Καστοριάς ως προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων και 2ο Δ.Σ.Μανιάκων). Μέλος της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αιρετός Π.Υ.Σ.Π.Ε Καστοριάς (2009 – 2010), αναπληρωτής αιρετός Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας (2011 & 2012). Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπ/σης Θεσσαλονίκης “Δημ. Γληνός” (2009 – 2011). Διευθυντής του 1ου 8/θ Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς (2011-…).


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Δελτίο Τύπου Υπ.Παιδείας. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση