Σταμκόπουλος Θεόδωρος blog

ιστολόγιο για εκπαίδευση και δικτύωση στο Blogs.sch.gr

Προγράμματα για «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και Εφαρμοσμένες Τεχνολογίες» απο το ΙΝ.ΕΠ

Φεβ 201127

Το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.), για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της Δημόσιας Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διοργανώνει κατά το α΄εξάμηνο 2011, στον κύκλο «Ηλεκτρονική Διακυβέρνησης και Εφαρμοσμένες Τεχνολογίες», 158 πιστοποιημένα επιμορφωτικά προγράμματα στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενων επιμορφωτικών δράσεων από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Σ.Ρ.Α. 2007-2013) και συγκεκριμένα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-13» (Πράξη 2.2).

Κάθε υπάλληλος  μπορεί να επιλέγει μέχρι τέσσερα επιμορφωτικά προγράμματα ανά επιμορφωτική περίοδο (Σεπτέμβριος- Δεκέμβριος και Ιανουάριος -Ιούλιος )

Η συμμετοχή των υπαλλήλων στην επιμόρφωση αν επιλεγούν είναι υποχρεωτική (Π.Γ. 57, ΦΔΚ 59/Α14.03.2007) και  θα συνεπάγεται την αποδέσμευσή τους  καθ΄ όλη τη διάρκεια του προγράμματος από τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα.

Περισσότερα → εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτό είναι ένα παράδειγμα σελίδας του blogs.sch.gr, στην οποία μπορείτε να προσθέσετε πληροφορίες σχετικά με εσάς ή το Ιστολόγιο, ώστε οι αναγνώστες να ξέρουν ποιος είστε. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσες σελίδες θέλετε σαν και αυτή ή υποσελίδες και να διαχειριστείτε το περιοχόμενο τους μέσα από το blogs.sch.gr.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων