Η Σελίδα των Εφήβων

Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων Ν. Ιωαννίνων

Θυμάσαι κάποια φορά που θύμωσες πολύ;

Οκτ 201212

[forum:708] Θυμήσου κάποια φορά που θύμωσες και αντέδρασες υπερβολικά. Τί ακριβώς έκανες; Κέρδισες απ’ αυτή τη συμπεριφορά σου; Αν σου συνέβαινε κάτι αντίστοιχο τώρα θα αντιδρούσες πάλι με τον ίδιο τρόπο;

Ένα Σχόλιο στο άρθρο

“Θυμάσαι κάποια φορά που θύμωσες πολύ;”

  1. Οκτώβριος 25, 2012 στις 09:55       mike Έγραψε:

    Όταν ήμουν 9 χρονών ο φίλος μου ο Παναγιώτης με χτύπησε στο χέρι μου και συγκεκριμένα στο νύχι με αποτέλεσμα να βγάλω αίμα. Εγώ αμέσως σηκώθηκα και τον χτύπησα στο πόδι και από φίλοι γίναμε εχθροί. Από τη συμπεριφορά μου δε κέρδισα κάτι αλλά αντίθετα, έχασα έναν καλό φίλο. Τώρα που είμαι 13 δε θα έκανα το ίδιο.


Αφήστε μια απάντηση

“Υπάρχουν στιγμές που θα θέλαμε να μεγαλώσουμε γρήγορα, για να είμαστε ελεύθεροι κι ανεξάρτητοι και να μην δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν. Υπάρχουν όμως και κάποιες στιγμές που τρομάζουμε. Δεν θέλουμε να μεγαλώσουμε, γιατί διαπιστώνουμε πόσο δύσκολο είναι να μπορεί κανείς στην εποχή μας να στηρίζεται στα πόδια του και να είναι ανεξάρτητος. Και τότε κάνουμε ΥΠΟΜΟΝΗ, φροντίζοντας να εφοδιάσουμε τον εαυτό μας με γνώσεις και συναισθηματικές εμπειρίες, ώστε να προετοιμάσουμε την εποχή της πολυπόθητης αυτονομίας όπως ο καθένας μας την ονειρεύεται.”
adolescence401


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων