Η Σελίδα των Εφήβων

Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων Ν. Ιωαννίνων

Δράσεις

21 Μαρτίου 2013: Ομιλία – συζήτηση με τους μαθητές του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου Βελλάς με θέμα «Σχολικός Εκφοβισμός: μορφές εκδήλωσης-τρόποι αντιμετώπισης» & «Ρατσισμός – Φυλετικές διακρίσεις» με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά των φυλετικών διακρίσεων.

08 Μαρτίου 2013: Ομιλία – συζήτηση με μαθητές/τριες του Γυμνασίου Μπιζανίου με θέμα «Κίνδυνοι του Διαδικτύου» στα πλαίσια προγράμματος – project.

06 Μαρτίου 2013: Ομιλία – συζήτηση με τους/τις μαθητές/τριες του Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων με θέμα «Σχολικός Εκφοβισμός: μορφές εκδήλωσης-τρόποι αντιμετώπισης» με αφορμή την Πανελλήνια ημέρα κατά της βίας στο σχολείο.

06 Μαρτίου 2013: Ομιλία – συζήτηση με τους/τις μαθητές/τριες του 7ου Γ/σίου Ιωαννίνων με θέμα «Σχολικός Εκφοβισμός: μορφές εκδήλωσης-τρόποι αντιμετώπισης» με αφορμή την Πανελλήνια ημέρα κατά της βίας στο σχολείο.

09 Ιανουαρίου 2013: Ομιλία – συζήτηση με τους μαθητές του Εκκλησιαστικού ΓΕ.Λ. Βελλάς με θέμα «Διαχείριση του θυμού».

18 Δεκεμβρίου 2012: Ομιλία – συζήτηση με μαθητές/τριες της Α’ & Β’ τάξης καθώς και του τμήματος Γ1 του Μουσικού Γυμνασίου Ιωαννίνων με θέμα «Κίνδυνοι του Διαδικτύου».

14 Δεκεμβρίου 2012: Ομιλία – συζήτηση με τους/τις μαθητές/τριες των τμημάτων Β1 & Γ1 του Γυμνασίου Βελισσαρίου με θέμα «Διαχείριση του θυμού».

13 Δεκεμβρίου 2012: Ομιλία – συζήτηση με μαθητές/τριες της Α’ & Β’ τάξης καθώς και του τμήματος Γ1 του 3ου ΕΠΑ.Λ. Ιωαννίνων με θέμα «Κίνδυνοι του Διαδικτύου».

12 Δεκεμβρίου 2012: Ομιλία της κ. Α. Παλαιολόγου, επίκουρης καθηγήτριας του Παν/μιου Ιωαννίνων και κλινικής ψυχολόγου, σε μαθητές/τριες της Α΄ τάξης του ΓΕ.Λ. Ανατολής με θέμα «Εφηβικό Άγχος». Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια project που υλοποιούν οι ανωτέρω μαθητές/τριες με τίτλο «Ιστορίες εφηβικού άγχους με ευτυχή κατάληξη».

11 Δεκεμβρίου 2012: Ομιλία – συζήτηση με μαθητές/τριες των τμημάτων Γ1,Γ2 & Γ3 του 7ου Γυμνασίου Ιωαννίνων με θέμα «Κίνδυνοι του Διαδικτύου».

4 Δεκεμβρίου 2012: Ομιλία – συζήτηση με τους/τις μαθητές/τριες του Γ4 τμήματος του 3ου Γυμνασίου Ιωαννίνων με θέμα «Διαχείριση του θυμού – επιθετικότητα».

27 Νοεμβρίου 2012: Ομιλία – συζήτηση με μαθητές/τριες του τμήματος Β2 του 11ου Γυμνασίου Ιωαννίνων με θέμα «Κίνδυνοι του Διαδικτύου».

26 Νοεμβρίου 2012: Συζήτηση με μαθητές/τριες της Α’ τάξης του Γυμνασίου Λογγάδων με θέμα «Σχεδιάζοντας τον μέλλον».

13 Νοεμβρίου 2012: Ομιλία – συζήτηση με τους/τις μαθητές/τριες του Γ1 τμήματος του 3ου Γυμνασίου Ιωαννίνων με θέμα «Διαχείριση του θυμού – επιθετικότητα».

23 Οκτωβρίου 2012: Ομιλία – συζήτηση με τους/τις μαθητές/τριες του Γ3 τμήματος του 3ου Γυμνασίου Ιωαννίνων με θέμα «Διαχείριση του θυμού – επιθετικότητα».

19 Οκτωβρίου 2012: Ομιλία – συζήτηση με τους/τις μαθητές/τριες του Γυμνασίου Λογγάδων με θέμα «Διαχείριση του θυμού».

16 Οκτωβρίου 2012: Ομιλία – συζήτηση με τους/τις μαθητές/τριες του Γ2 τμήματος του 3ου Γυμνασίου Ιωαννίνων με θέμα «Διαχείριση του θυμού».

08 Οκτωβρίου 2012: Ομιλία – συζήτηση με τους/τις μαθητές/τριες του 7ου Γυμνασίου Ιωαννίνων με θέμα «Διαχείριση του θυμού».

Αφήστε μια απάντηση

“Υπάρχουν στιγμές που θα θέλαμε να μεγαλώσουμε γρήγορα, για να είμαστε ελεύθεροι κι ανεξάρτητοι και να μην δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν. Υπάρχουν όμως και κάποιες στιγμές που τρομάζουμε. Δεν θέλουμε να μεγαλώσουμε, γιατί διαπιστώνουμε πόσο δύσκολο είναι να μπορεί κανείς στην εποχή μας να στηρίζεται στα πόδια του και να είναι ανεξάρτητος. Και τότε κάνουμε ΥΠΟΜΟΝΗ, φροντίζοντας να εφοδιάσουμε τον εαυτό μας με γνώσεις και συναισθηματικές εμπειρίες, ώστε να προετοιμάσουμε την εποχή της πολυπόθητης αυτονομίας όπως ο καθένας μας την ονειρεύεται.”
adolescence401


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων