ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές στο Δημοτικό Σχολείο θα πραγματοποιηθούν από την 1η  έως τις 20  Μαρτίου  2023

Κατά τη σχολική χρονιά 2023-2024 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από την 1-1-2017 έως τις 31-12-2017.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσετε είναι:

  1. Βιβλιάριο Υγείας του/της μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών
  2. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.).  (το έντυπο θα πάρετε από το Δημοτικό Σχολείο)

Οι ειδικότητες των ιατρών που έχουν τη δυνατότητα κατάρτισης και συμπλήρωσης και την ευθύνη υπογραφής του Α.Δ.Υ.Μ. είναι παιδίατροι ή γενικοί ιατροί ή, σε ειδικές περιπτώσεις, παθολόγοι. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, για λόγους προσβασιμότητας, ή όταν δεν υπάρχουν ιατροί των ανωτέρω ειδικοτήτων σε νησιωτικές ή ορεινές ή δυσπρόσιτες περιοχές όπου η πλησιέστερη Μονάδα Υγείας είναι σε μεγάλη απόσταση από τον τόπο διαμονής της οικογένειας του μαθητή, το Α.Δ.Υ.Μ. δύνανται να καταρτίζουν και να συμπληρώνουν άλλοι ιατροί.

  1. Αποδεικτικό στοιχείο  διεύθυνσης κατοικίας του μαθητή. (Λογαριασμός ΔΕΚΟ, μισθωτήριο ή άλλο έγγραφο, περιοχής Παναγιούδας ή Αφάλωνα).

 

Στο σχολείο μας εγγράφονται μαθητές/τριες από τις περιοχές της Παναγιούδας και του Αφάλωνα.

  1. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου

Το Πιστοποιητικό Φοίτησης διαβιβάζεται αυτεπάγγελτα μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό οπότε δεν χρειάζεται να το προσκομίσετε.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από 1 έως 20 Μαρτίου 2023 από τις  09:00 έως τις 12:00 το πρωί αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνικό ραντεβού με το Διευθυντή στο τηλ. 2251031388 ή στο 2251350416.

 

Το Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘ, οπότε δε χρειάζεται να το προσκομίσετε.