spablog

Άρθρα για Δεκέμβριος, 2018

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μαθηματικά- Α’ Δημοτικού

Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, Μαθηματικά- Α’ Δημοτικού – Πρόσθεση & Αφαίρεση, μέτρηση μέχρι το 20

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δανειστική Βιβλιοθήκη
22 Δεκ 2018

Δανειστική Βιβλιοθήκη

Συντάκτης: ΑΛΕΥΡΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ | Κάτω από: Γλώσσα

Αγαπητοί γονείς, από αυτή την εβδομάδα θα αρχίσει να λειτουργεί στην τάξη μας η Δανειστική Βιβλιοθήκη. Πρόκειται για μια προσπάθεια που γίνεται προκειμένου τα παιδιά: να έρθουν κοντά στο ποιοτικό βιβλίο και να το αγαπήσουν, ώστε να αντλούν από αυτό γνώσεις και να διασκεδάζουν. να γίνουν υπεύθυνα φροντίζοντας να επιστρέφουν έγκαιρα και σε καλή κατάσταση… (συνέχεια…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μύλος Ξωτικών 2018: Στα Τρίκαλα η μεγαλύτερη δωρεάν γιορτή αγάπης

Με μια μεγάλη αγκαλιά, ένα πλατύ χαμόγελο, και αστείρευτες στιγμές χαράς, οι τρικαλινοί και οι τρικαλινές φιλοξενούμε και φέτος τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους μας. Ο 8ος Μύλος των Ξωτικών είναι έτοιμος και από την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 ανοίγει τις ζαχαρωτές του πύλες προς όλους. Μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, υποδεχόμαστε τους ΄Ελληνες και ξένους επισκέπτες… (συνέχεια…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΧΙΝΟΣ- Αα- Γλώσσα Α΄ Δημοτικού

Κείμενο Τραγούδι:   Ο αχινός, από το cd ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ [24 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΗΣ Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ] του ΤΑΣΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ – ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ – ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΣΠΑΘΑΡΗΣ – ΗΛΙΑΣ ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ – ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ                                    … (συνέχεια…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού

entipo_simbasi_ex Άρθρο 13 Το παιδί έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης. Το δικαίωμα αυτό περιλαμβάνει την ελευθερία αναζήτησης, λήψης και διάδοσης πληροφοριών και ιδεών οποιουδήποτε είδους, ανεξαρτήτως συνόρων, υπό μορφή προφορική, γραπτή ή τυπωμένη, ή καλλιτεχνική ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο της επιλογής του. Άρθρο 14 Τα Συμβαλλόμενα Κράτη σέβονται το δικαίωμα του παιδιού… (συνέχεια…)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού

♥ Η Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού ♥ εορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Νοεμβρίου, με αφορμή την επέτειο υιοθέτησης από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, το 1989, της Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Η Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού αποτελεί το πλέον αποδεκτό κείμενο για τα ανθρώπινα δικαιώματα παγκοσμίως. Την έχουν επικυρώσει… (συνέχεια…)