ΤΟΜΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Συνεχίζουμε το μάθημά μας εξ αποστάσεως. Σίγουρα  η εξ αποστάσεως διδασκαλία δεν υποκαθιστά τη δια ζώσης , αλλά όπως σας έχω ξαναπεί με τον τρόπο αυτό προσπαθώ  να διατηρήσω την   επαφή μαζί σας  και έτσι να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το στόχο μας που είναι η κατασκευή ενός ομοιώματος (μακέτας) μιας παραγωγικής μονάδας. Η  κατασκευή αυτή γίνεται μετά από μελέτη και κατανόηση λειτουργίας μιας τέτοιας μονάδας.

Μαζί θα ακολουθήσουμε κάποια βήματα επάνω στο μάθημα. Όταν θα είμαστε έτοιμοι θα σας δώσω τις οδηγίες που χρειάζονται για την κατασκευή της μακέτας μιας παραγωγικής μονάδας που θα επιλέξετε και  θα συνοδεύεται και με γραπτή εργασία. Η εργασία αυτή όπως σας είχα πει στην αρχή της χρονιάς είναι ομαδική και προκειμένου να ολοκληρωθεί  θα χρειαστεί να μου ορίσετε από το τμήμα σας  συμμαθητές που μπορείτε να συνεργαστείτε εξ’ αποστάσεως όπου  μαζί θα δουλέψετε ακολουθώντας τις οδηγίες μου  .

Στο μάθημα ΤΟΜΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ταξινομούνται οι παραγωγικές μονάδες σε τρεις τομείς  ανάλογα  με τα  προϊόντα που παράγουν  και τις υπηρεσίες που παρέχουν.Επίσης, στο μάθημα αυτό υπάρχει σχετική εργασία που θα ήθελα να μου την απαντήσετε έως 4/5/2020

ΤΟΜΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (κάνε κλικ)

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση