Για τον πατέρα

10 Απριλίου 2018 Σοφία Κουρκλίδου

Σε λίγο καιρό θα γιορτάσουμε τη γιορτή της μητέρας . Δικαίως, γιατί τόσα προσφέρει μια μητέρα στα παιδιά της και στο κοινωνικό σύνολο.Ωστόσο σ’ αυτό το κύτταρο της κοινωνίας που λέγεται οικογένεια υπάρχει και ο πατέρας που το ελληνικό σχολείο είτε δεν τον τιμά, αφού η γιορτή του είναι τον Ιούνιο, είτε τον τιμά , αλλά τα παιδιά ξεχνούν ακόμη και τις χειροτεχνίες τους να τους δώσουν. Κι όμως η συνεισφορά του πατέρα είναι εξίσου σημαντική και απαραίτητη.

Ο δικός μου πατέρας πάντοτε έχει παράπονο ότι δεν τον γιορτάζουμε.Έτσι λοιπόν για χάρη του κάθε φορά που ψάχνω υλικό για τη γιορτή της μητέρας, αναζητώ ταυτοχρόνως υλικό και για τη γιορτή του πατέρα.Μάλιστα την περσινή σχολική χρονιά παρουσίασα για τους γονείς της τάξης μου μια εργασία για την οικογένεια.

Φέτος λοιπόν ανάμεσα στα άλλα βρήκα ένα πολύ ωραίο κόμικ.Πατώντας τον σύνδεσμο, Θα το δείτε .

μπαμπάς και παιδί

 

Για τον πατέρα από Σοφία Κουρκλίδου διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά δημιουργού4.0.

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  γιορτές ,Υπογραμμίσεις Ετικέτες: , .

Αφήστε μια απάντηση


Αρχείο

Kατηγορίες

Κατηγορίες

Σκακιστική άσκηση

χειροτεχνία με χαρτόνι αντιγραφή από το βιβλίο της Β΄

Εδώ βρίσκεις  ελληνικά παραδοσιακά και άλλα τραγούδια

Τα Ελληνάκια αν πατήσεις, μουσική ελληνική θ' ακούσεις.

Πατώντας την εικόνα ,ακούς λογοτεχνία.

Πατώντας την εικόνα ,ακούς λογοτεχνία.

Στη βιβλιοθήκη

Σελιδοδείκτες

Kavala brass band

juaes la camisa negra

Για την ελληνική γλώσσα

Κλασικό παράδειγμα οι δύο ομιλίες του Ξενοφώντα Ζολώτα, που αποτελούν γλωσσικό άθλο, στις 26.9.1957 και 2.10.1959, στη Συνέλευση του Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) της Ουάσινγκτον.

Kyrie, it is Zeus’ anathema on our epoch (for the dynamism of our economies) and the heresy of our economic method and policies that we should agonize the Skylla of nomismatic plethora and the Charybdis of economic anaemia.
It is not my idiosyncracy to be ironic or sarcastic but my diagnosis would be that politicians are rather cryptoplethorists. Although they emphatically stigmatize nomismatic plethora, they energize it through their tactics and practices. Our policies should be based more on economic and less on political criteria.

 

(Είναι «Διός ανάθεμα» στην εποχή μας και αίρεση της οικονομικής μας μεθόδου και της οικονομικής μας πολιτικής το ότι θα φέρναμε σε αγωνία τη Σκύλλα του νομισματικού πληθωρισμού και τη Χάρυβδη της οικονομικής μας αναιμίας.

Δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου να είμαι ειρωνικός ή σαρκαστικός αλλά η διάγνωσή μου θα ήταν ότι οι πολιτικοί είναι μάλλον κρυπτοπληθωριστές. Αν και με έμφαση στιγματίζουν τον νομισματικό πληθωρισμό, τον ενεργοποιούν μέσω της τακτικής τους και των πρακτικών τους. Η πολιτική μας θα έπρεπε να βασίζεται περισσότερο σε οικονομικά και λιγότερο σε πολιτικά κριτήρια)

 

//texnografia.blogspot.gr/2011/11/blog-post_1228.html

H αγαπημένη μου κάρτα

European School Radio


Το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο

Ακούστε μας από τον υπολογιστή σας