Skreka Sofia

Το πρώτο μου blog

ΓΕΛ Αμφίκλειας: Επίσημη αναγόρευση του σχολείου ως «Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»

Δεκ 20192

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το σχολείο μας αναγορεύτηκε και επίσημα «Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Ακόμη, μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι το σχολείο μας κατατάχθηκε στην 1η θέση των σχολείων πανελλαδικά για τις δράσεις του κατόπιν αξιολόγησης από επιτροπή ειδική στα Ευρωπαϊκά θέματα. Η διάκρισή αυτή είναι σημαντική για μας καθώς είμαστε ένα μικρό επαρχιακό σχολείο με μία πολύ μικρή συντονιστική ομάδα καθηγητών αποτελούμενη από 2 μέλη.

Θέλαμε όμως να δώσουμε μία διαφορετική πνοή στο σχολείο μας και να εμπνεύσουμε τους μαθητές μας να δουν το σχολείο διαφορετικά. Το αποτέλεσμα μας αποζημίωσε καθώς οι μαθητές δούλεψαν σκληρά και, τελικά, η αφοσίωση που έδειξαν μας εντυπωσίασε και μας συγκίνησε παράλληλα. Βασικό αποτέλεσμα της συμμετοχής μας στο πρόγραμμα ήταν το σχολείο μας να γίνει πιο συμμετοχικό, εξωστρεφές και δημιουργικό. Για μας, οι ευαισθητοποιημένοι και υπεύθυνοι μαθητές θα γίνουν στο μέλλον ευαισθητοποιημένοι και υπεύθυνοι πολίτες.

Οι συντονίστριες του προγράμματος:

  1. Ρήγα Παρασκευή και
  2. Λάιου Χριστίνα

http://dide.fth.sch.gr/new/39423/

από κάτω από: Γενικά| με ετικέτα  |  | Δεν υπάρχουν σχόλια »    

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων