Το Πρώτο Σκαλί

«Κι αν είσαι στο σκαλί το πρώτο, πρέπει νά’σαι υπερήφανος κ’ ευτυχισμένος. Εδώ που έφθασες, λίγο δεν είναι· τόσο που έκαμες, μεγάλη δόξα» Κ. Καβάφης

Αρχική » Χριστουγεννιάτικη βιντεοθήκη

Όνομα συντάκτη

Όνομα: ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Σύντομο βιογραφικό:

Η Στεφανία Μεγαλούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.  Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και παράλληλα ειδικεύθηκε στην Αγωγή και Προαγωγή Σεξουαλικής Υγείας στο Σχολικό Περιβάλλον στο  Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Επιπλέον εκπονεί Master  in LANGUAGE EDUCATION FOR REFUGES AND MIGRANTS στο Ε.Α.Π. Το 2005 διορίστηκε στο 7ο Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου  Κρήτης όπου και παρέμεινε μέχρι το 2008. Από το 2008 έως και το 2021 υπηρέτησε ως προϊσταμένη στο 7ο  Νηπιαγωγείο Δάφνης, το 2ο  Νηπιαγωγείο Δάφνης και το 135ο Νηπιαγωγείο Αθηνών όπου και  τοποθετήθηκε οργανικά. Από το  2021  υπηρετεί με απόσπαση στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ (ÖZEL  ZAPYON RUM İLKOKULU ORTAOKULU ve LİSESİ  İSTANBUL ).

Συνεργάστηκε με το περιοδικό «ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» με άρθρα για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό  και έχει συμμετάσχει σε Ημερίδες ως εισηγήτρια σε συνεργασία με την Δ/νση Π. & Δ. Ε. Αττικής. Το 2011 συμμετείχε ως εθελόντρια στα Special Olympics, (ΑΘΗΝΑ 2011) καθώς και στη Διεθνή Αμνηστία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (Ελληνικό Τμήμα Ομάδας Προσφύγων).  Παρακολουθεί  ανελλιπώς προγράμματα επιμόρφωσης Γενικής και Ειδικής Αγωγής και εκπονεί Καινοτόμες Δράσεις και Projects για την εκπαίδευση.

Από το 2022 συνεργάζεται στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ με την εκπαιδευτικό  Δέσποινα Κοντός. 

Η Δέσποινα Κοντός ( Desy Kontos) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Νηπιαγωγών της Ανωτάτης Σχολής Σισλί -Sisli Universitesi Cocuk Gelisimi,   καθώς και του Τμήματος Ειδικής Αγωγής του  Ανοικτού Πανεπιστημίου, Anadolu Üniversitesi Özel Egitim. Ειδικεύθηκε στις Τ.Π.Ε με  Πιστοποιητικό  Υπολογιστών Microsoft Office  εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας. Έχει παρακολουθήσει  επιμορφωτικά προγράμματα  Γενικής και Ειδικής Αγωγής καθώς και  σεμινάρια Σχολικής Ψυχολογίας. Συμμετέχει σε  Καινοτόμες  Δράσεις και Projects  των Πολιτιστικών,  Περιβαλλοντικών Θεμάτων και των Θεμάτων Αγωγής Υγείας.

 

 

 

 


Περισσότερες πληροφορίες

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς