Το Πρώτο Σκαλί

«Κι αν είσαι στο σκαλί το πρώτο, πρέπει νά’σαι υπερήφανος κ’ ευτυχισμένος. Εδώ που έφθασες, λίγο δεν είναι· τόσο που έκαμες, μεγάλη δόξα» Κ. Καβάφης

Αρχική » «Το λιομάζωμα» Θεόφιλος Χατζημιχαήλ

Όνομα συντάκτη

Όνομα:

ΜΕΓΑΛΟΥΔΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Σύντομο βιογραφικό:

Η Στεφανία Μεγαλούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.  Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και παράλληλα ειδικεύθηκε στην Αγωγή και Προαγωγή Σεξουαλικής Υγείας στο Σχολικό Περιβάλλον στο  Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Το 2005 διορίστηκε στο 7ο Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου  Κρήτης όπου και παρέμεινε μέχρι το 2008. Από το 2008 έως και το 2021 υπηρέτησε ως προϊσταμένη στο 7ο  Νηπιαγωγείο Δάφνης, το 2ο  Νηπιαγωγείο Δάφνης και το 135ο Νηπιαγωγείο Αθηνών όπου και  τοποθετήθηκε οργανικά. Από το  2021  υπηρετεί με απόσπαση στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ (OZEL  ZAPYON RUM ILKOKULU ORTAOKULU ve LISESI  ISTANBUL ).

Συνεργάστηκε με το περιοδικό «ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» με άρθρα για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό  και έχει συμμετάσχει σε Ημερίδες ως εισηγήτρια σε συνεργασία με την Δ/νση Π. & Δ. Ε. Αττικής. Το 2011 συμμετείχε ως εθελόντρια στα Special Olympics, (ΑΘΗΝΑ 2011) καθώς και στη Διεθνή Αμνηστία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (Ελληνικό Τμήμα Ομάδας Προσφύγων).  Παρακολουθεί  ανελλιπώς προγράμματα επιμόρφωσης Γενικής και Ειδικής Αγωγής και εκπονεί Καινοτόμες Δράσεις και Projects για την εκπαίδευση.

Από το 2022 συνεργάζεται στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ με την εκπαιδευτικό  Δέσποινα Κοντού. 

Η Δέσποινα Κοντού ( Desy Kontos) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Νηπιαγωγών της Ανωτάτης Σχολής Σισλί -Sisli Universitesi Cocuk Gelisimi,   καθώς και του Τμήματος Ειδικής Αγωγής του  Ανοικτού Πανεπιστημίου, Anaddu Universitesi Ozel Egitim. Έχει παρακολουθήσει  επιμορφωτικά προγράμματα  Γενικής και Ειδικής Αγωγής καθώς και  σεμινάρια Σχολικής Ψυχολογίας. Συμμετέχει σε  Καινοτόμες  Δράσεις και Projects  των Πολιτιστικών,  Περιβαλλοντικών Θεμάτων και των Θεμάτων Αγωγής Υγείας.

 

 

 

 


Περισσότερες πληροφορίες

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων