ονειροτάξιδα

καλώς ορίσατε

μουσείο πειραμάτων

Οκτ 201824

σήμερα επισκεφτήκαμε το μουσείο πειραμάτων στην Καισαριανή και γνωρίσαμε τη μάγισσα Ξερόλα και το παραμύθι πειραμάτων. με ένα παραμύθι τα παιδιά ταξίδεψαν στο μαγικό κόσμο της επιστήμης. η μάγισσα Ξερόλα, που κάνει πως τα ξέρει όλα αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει καθόλου γνώσεις….και αντί να πάει στο σχολείο προτιμά να κλέβει τις γνώσεις των παιδιών για …να…μην κουραστεί καθόλου.
τότε οι τρεις Νεράιδες- η Μπία Βιολογία- η Φίφη φυσική- και η Ντία χημεία- βοηθούν τα παιδιά να φτιάξουν φίλτρα, και να περάσουν διάφορες δοκιμασίες με αληθινά πειράματα. εάν όλοι οι γρίφοι λυθούν θα καταφέρουν τα παιδιά να πάρουν πίσω τις γνώσεις τους? θα καταφέρουν να διώξουν τη μάγισσα Ξερόλα από το αγαπημένο τους σχολείο? τα παιδιά έγιναν μέρος του παραμυθιού , έκαναν αληθινά πειράματα και πέρασαν πολύ όμορφα από ότι μας είπαν. ευχαριστούμε τους ειδικούς στο μουσείο πειραμάτων για την εξαιρετική φιλοξενία και το τόσο όμορφο εκπαιδευτικό πρόγραμμα τους που ενθουσίασε τα παιδιά.
«κυρία θα ξαναπάμε?»….
ευχαριστούμε τους γονείς για την συμβολή τους , κυρίως ευχαριστούμε τα παιδιά που ακολουθούσαν τις οδηγίες και πέρασαν τόσο όμορφα!

Αφήστε μια απάντηση

Σαν σήμερα

  1. 28/02/1770: Ο Θεόδωρος Ορλόφ καταπλέει στη Μάνη και παρακινεί τους κατοίκους της να εξεγερθούν κατά των Τούρκων.

Tomas Resquet

Tomas Resquet

ο αστροναύτης της ESA που επικοινώνησαν τα παιδιά

Translate

Μη πίστευε χρόνω. Περίανδρος

Χρόνος ο πάντων πρόγονος. Πίνδαρος,

το logo του προγράμματοςTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων