Ενημέρωση για τις τελευταίες ημέρες του σχολικού έτους

Αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου παρακαλώ πολύ να φέρουν όσοι δεν έφεραν σήμερα την υπεύθυνη δήλωση για την εκδρομή της Πέμπτης και τα λόγια που θα διαβάσουν στη γιορτή!  Επίσης, πρέπει να επιστρέψουν αύριο τα βιβλία που έχουν δανειστεί από την βιβλιοθήκη του σχολείου! Να έρθουν με άδειες τσάντες για να πάρουν τα βιβλία που έχουν κάτω από το θρανίο τους και τα κουτιά τους!

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου θα γίνει η αναμνηστική εκδρομή της Στ’ στα Μεστά! Οι μαθητές να έχουν μαζί οπωσδήποτε καπέλο και νερό! Θα τους ζητήσω να έχουν μαζί και από ένα μολύβι! Θυμίζω ότι η επιστροφή μας στο σχολείο θα είναι γύρω στις 2 το μεσημέρι!

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου οι μαθητές θα έρθουν κανονικά για να πάρουν τους βαθμούς τους και θα αποχωρήσουν σχεδόν κατευθείαν! Θα προηγηθεί και ένας μικρός χαιρετισμός από τα πρωτάκια μας που τα υιοθετήσαμε φέτος! Όποιος γονιός επιθυμεί μπορεί να έρθει την Παρασκευή!

*Έχω ζητήσει από τα παιδιά να μου φέρουν μέχρι το αργότερο την Παρασκευή ένα φλασάκι για να τους περάσω τις φωτογραφίες τους από όλη την φετινή σχολική χρονιά!

Μην ξεχάσετε αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου την αποχαιρετιστήρια γιορτή που έχουν ετοιμάσει οι μαθητές της Στ’ στην αυλή του σχολείου μας στις 7:30 το απόγευμα! Ετοιμαστείτε για στιγμές συγκίνησης αλλά και κεφιού με χορούς και τραγουδια! Σας περιμένουμε να γιορτάσετε μαζί με τα παιδιά σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *