Αρχική » Ανακοινώσεις » Ειρηνοδρομία 2023

Νέα – Ανακοινώσεις ανά Κατηγορία

Αρχείο

Το video – παρουσίαση του Συλλόγου μας

Απρίλιος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ειρηνοδρομία 2023

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες του σχολείου μας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 ολοκληρώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου «Παναγούλεια 2022» με τη διεξαγωγή των αγώνων της «Ειρηνοδρομίας 2023».

Η «Ειρηνοδρομία» συμπεριλαμβάνει συμβολικούς αγώνες των 2,5 χλμ (για μαθητές Δημοτικών Σχολείων Δ, Ε και ΣΤ τάξεις μπορούν όμως να συμμετάσχουν και οι μικρότερες τάξεις), αγώνες των 5χλμ και 10χλμ (για μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων) και τη διαδρομή ευαισθησίας, ένας αγώνας των 1.000 μέτρων.

Λεπτομέρειες αγώνα 2,5 χλμ που αφορά μαθητές Δημοτικών Σχολείων:

  • Ημερομηνία αγώνα: Κυριακή 7 Μαΐου 2023
  • Ώρα εκκίνησης 10:35πμ

Αφετηρία / Τερματισμός:

Όλες οι διαδρομές έχουν αφετηρία και τερματισμό τον οριοθετημένο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο επί της Λεωφόρου Αγίου Δημητρίου.

Διαδρομή αγώνα 2,5 χλμ:

Η διαδρομή έχει εκκίνηση στην Λεωφόρο του Αγίου Δημητρίου στο ύψος του Δημαρχείου. Οι δρομείς με κατεύθυνση προς το Μετρό, επί της Αγίου Δημητρίου, κάνουν αναστροφή δεξιά στο ύψος της οδού Θάλειας, οδός Παπάγου έως την Χρυσοστόμου Σμύρνης, Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου (αναστροφή προς Δημαρχείο) οι δρομείς ολοκληρώνουν τον αγώνα τρέχοντας μέσα από την αγορά του Αγίου Δημητρίου.

Δικαίωμα Συμμετοχής:

  • Στον αγώνα των 2,5 χλμ μετέχουν οργανωμένα και δωρεάν μέσω του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού Σχολείου (εφ’ όσον προσκομίσουν έγκαιρα πλήρως συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής) όλοι οι μαθητές.
  • Ζητάμε όλοι οι ανήλικοι συμμετέχοντες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να συνοδεύονται από τους γονείς/κηδεμόνες τους κατά τη συμμετοχή τους. Σε αυτή την περίπτωση η ατομική αίτηση συμμετοχής του συνοδού θα γίνεται ηλεκτρονικά (eirinodromia.gr/eggrafes/) για τον ίδιο (ή και στα κέντρα εγγραφών του Δήμου).
  • Για παιδιά μικρότερα των 6 ετών, δεν πραγματοποιείται εγγραφή. Εγγραφή θα πρέπει να κάνει ο γονέας/κηδεμόνας με ατομική αίτηση συμμετοχής όπου κατά τον αγώνα θα συνοδεύει το ανήλικο υπό την προσωπική του φροντίδα και ευθύνη.

Οι μαθητές που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή καλούνται να προσκομίσουν έγκαιρα στο σχολείο την αίτηση συμμετοχής που θα τους δοθεί, μέχρι και την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023.

Σε περίπτωση που υπάρξουν συμμετοχές μαθητών πέραν της άνω ημερομηνίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον Σύλλογο.

Οι γονείς/κηδεμόνες ή συνοδοί, που επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα χρειαστεί να συμπληρώσουν ξεχωριστά την ατομική αίτηση συμμετοχής, να καταβάλλουν το αντίτιμο και να προσκομίσουν έγκαιρα την αίτηση με το αποδεικτικό κατάθεσης στο mail του Συλλόγου (sgk20dad@sch.gr), ώστε να μπορούμε να τους δηλώσουμε ως συνοδούς του παιδιού τους στην ειρηνοδρομία. 

Το αντίτιμο συμμετοχής για τους γονείς/κηδεμόνες που θα συνοδεύσουν τους μαθητές, πάντα μέσω του Συλλόγου, είναι 3 ευρώ (το 50% του κανονικού τιμήματος των 2,5 χλμ.), ενώ θα πρέπει στην αιτολογία κατάθεσης, αλλά και στην ατομική αίτηση συμμετοχής (στο πεδίο ”Ομάδα/Σύλλογος/Σχολείο”) να αναγράφεται ”20ο Δημοτικό”.

Την ημέρα του αγώνα, θα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται ΜΙΣΗ ΩΡΑ πριν την ώρα εκκίνησης στην αφετηρία.

Τα μπλουζάκια, αριθμοί κλπ θα παραδοθούν από τον Σύλλογο στους μαθητές που θα συμμετάσχουν.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι υπόλοιποι γονείς (είτε από τον Σύλλογο είτε απλοί γονείς) δεν μπορούν να φέρουν ευθύνη για παιδιά που δε συνοδεύονται. Σας ζητάμε να συνοδεύσετε τα παιδιά σας, έστω κι αν δεν είναι υποχρεωτικός όρος συμμετοχής.

Το κοινωνικό μήνυμα των φετινών εκδηλώσεων είναι «Τρέχουμε για την ειρήνη, κερδίζουμε τη ζωή» «Είμαστε μοναδικοί.. είμαστε ίσοι!»

Για περισσότερες πληροφορίες, χάρτη διαδρομής, κανόνες διεξαγωγής, εγγραφές κλπ μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eirinodromia.gr

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση