Αρχική » Εκδηλώσεις » Συνάντηση με γονείς των τάξεων Α-Β-Γ & Προβολή ταινίας για τους μικρούς μαθητές

Νέα – Ανακοινώσεις ανά Κατηγορία

Αρχείο

Το video – παρουσίαση του Συλλόγου μας

Συνάντηση με γονείς των τάξεων Α-Β-Γ & Προβολή ταινίας για τους μικρούς μαθητές

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες των μαθητών των τάξεων Α-Β-Γ,

Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του Συλλόγου σας προσκαλεί σε συνάντηση γνωριμίας με τα μέλη του το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 στις 19:00 στους χώρους των γραφείων του Συλλόγου (είσοδος από Αργοστολίου 51).

Θα είναι μια ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά το ΔΣ, μιας και, λόγω των συνθηκών που επέφερε η πανδημία του COVID, δεν ήταν δυνατή τα τελευταία 3 χρόνια η καθιερωμένη συνάντηση γνωριμίας με τους γονείς, που παραδοσιακά λαμβάνει χώρα με την έναρξη του σχολικού έτους.

Θα παρουσιάσουμε το Σύλλογο, τις δράσεις του, τις πρωτοβουλίες και ενέργειες που αναλαμβάνει το εκάστοτε ΔΣ όλα αυτά τα χρόνια, με γνώμονα πάντα την προσφορά προς την κοινότητα (μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς) του 20ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Δημητρίου.

Την ίδια ώρα, και στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, θα γίνει προβολή παιδικής ταινίας (Γέτι, ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων) για τους μικρούς μαθητές των τάξεων Α, Β και Γ. Με αυτόν τον τρόπο, και τα παιδιά μας θα απολαύσουν μια κινηματογραφική εμπειρία με τους φίλους και συμμαθητές τους, αλλά και οι γονείς/κηδεμόνες θα μπορέσουν απρόσκοπτα να συμμετέχουν στη συνάντηση.

Σας περιμένουμε όλους & όλες, μαζί με τα παιδιά σας των τάξεων Α, Β και Γ, αυτό το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και ώρα 19:00.

5 11 2022

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων