Αρχική » Εκδηλώσεις » Καλοκαιρινή Γιορτή 2022

Νέα – Ανακοινώσεις ανά Κατηγορία

Αρχείο

Το video – παρουσίαση του Συλλόγου μας

Καλοκαιρινή Γιορτή 2022

Άλλη μια σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους, ιδιαίτερα για τα παιδιά. Έπρεπε να μάθουν ξανά τη ρουτίνα του σχολείου, το πρωινό ξύπνημα, το καθημερινό διάβασμα, να μάθουν τους συμμαθητές τους από την αρχή και γενικά να πιέσουν τον εαυτό τους να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις που τους ζητήθηκαν.

Σαν Σύλλογος προσπαθήσαμε να τηρήσουμε ορισμένα «παραδοσιακά έθιμα», τα δωράκια για τα πρωτάκια μας, την καθιερωμένη Βασιλόπιτα με φλουριά, δώρα για όλα τα παιδιά, χριστουγεννιάτικο μπαζάρ, δραστηριότητες και αρκετά άλλα.

Διοργανώσαμε σχολική φωτογράφιση, πάρτυ αποφοίτησης για τα εκτάκια μας και έπονται και άλλα ακόμα.

Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με μια γιορτή για όλα τα παιδιά, να περάσουν όμορφα με μουσική, φαγητό, και κάποιες εκπλήξεις που έχουμε ετοιμάσει.

Ο Σύλλογος όμως δεν είναι μόνο γιορτές, δώρα και δραστηριότητες ή φιλανθρωπικές δράσεις. Έχουμε ήδη βάλει στόχους που αφορούν το σχολείο μας, την ασφαλή διάβαση των παιδιών, το ολοήμερο και αρκετά άλλα θέματα που έχουν απασχολήσει εμάς αλλά και εσάς ως γονείς. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Δήμος, η Σχολική Επιτροπή θα λάβει σοβαρά υπ΄όψιν τις προτάσεις μας και με την βοήθεια του Συλλόγου Διδασκόντων και της Διεύθυνσης του σχολείου θα μπορέσουμε να επιτύχουμε πολύ περισσότερα φέτος.

Φέτος λοιπόν στην καλοκαιρινή γιορτή, Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 και ώρα 19.30 θα υπάρξει λαχειοφόρος με πολλά πολλά δώρα για όλους στη συμβολική τιμή του 1 (ενός ευρώ) για την ενίσχυση του Συλλόγου, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να στηρίζει το σχολείο μας και τα παιδιά μας.

Η ανταπόκριση για προσφορά δώρων για τη λαχειοφόρο μας από τοπικές επιχειρήσεις και γονείς ήταν συγκινητική και ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν στην προσφορά δώρων. 

Λαχνούς θα μπορείτε να προμηθεύεστε αποκλειστικά από τα μέλη του Συλλόγου (Πόπη Λευθεριώτη, Σοφία Αγγελοπούλου) κατά την πρωινή προσέλευση και την μεσημεριανή αποχώρηση. Στο σχόλασμα του ολοήμερου στις 16.00 μόνο από τον κο Σ. Ποταμίδη.

Στηριζόμαστε στην συμβολή σας και ελπίζουμε να σας δούμε όλους στην καλοκαιρινή μας γιορτή.

Δείτε τους χορηγούς δώρων της λαχειοφόρου αγοράς.

Γιορτή 2022 1

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων