Αρχική » Εκδηλώσεις » Party Αποφοίτησης της ΣΤ’ Τάξης

Νέα – Ανακοινώσεις ανά Κατηγορία

Αρχείο

Το video – παρουσίαση του Συλλόγου μας

Ιούνιος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Party Αποφοίτησης της ΣΤ’ Τάξης

Μια ακόμη υπέροχη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, χαρά, γέλια και με όμορφες αναμνήσεις για τα παιδιά της ΣΤ’ Τάξης του Σχολείου μας. Μια βραδιά που μικροί και μεγάλοι ενωθήκαμε και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό! Ευχαριστούμε τους μαθητές μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, για το party της αποφοίτησής τους και που έφεραν μαζί τους, την πιο όμορφη, ζεστή και ανέμελη διάθεση τους.

Τα Μέλη του Συλλόγου μας χόρεψαν και διασκέδασαν μαζί με τα παιδιά και το αποτέλεσμα έχει αποτυπωθεί όχι μόνο στις καρδιές, στο μυαλό, αλλά και στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν. Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ στους γονείς-εθελοντές που μας βοήθησαν, που μοιράστηκαν τις ανησυχίες μας, που ήταν εκεί για εμάς και τα παιδιά μας! Όσο και να μην μπορέσαμε να κρατηθούμε, κάποιοι από εμάς συγκινηθήκαμε και αγκαλιαστήκαμε αντικρύζοντας τα υπέροχα παιδιά όλων μας!

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς/κηδεμόνες της ΣΤ’ Τάξης, που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους, που πίστεψαν στην υπέροχη συνεργασία μικρών και μεγάλων και που ήρθαν να τα παραλάβουν, προσφέροντάς μας το πιο γλυκό τους χαμόγελο.

Αγαπημένα μας εκτάκια, ευχή μας, να είναι ομαλός αυτός ο δρόμος της ζωής σας και εσείς να τον στολίσετε με τα δικά σας χρωματιστά όνειρα και τους δικούς σας στόχους!

Να κυνηγάτε ότι αγαπάτε και να πιστεύετε στον εαυτό σας! Ευτυχία, περηφάνεια και συγκίνηση να συνοδεύουν πάντα τη ζωή σας!

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου.

Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η πληροφόρηση, η συμμετοχή στα τρέχοντα του Συλλόγου & του Σχολείου μας και η άμεση επικοινωνία για μια πιο συνεκτική σχολική κοινότητα.

Στην ιστοσελίδα μας θα μπορείτε να βρείτε:

  • Νέα και ανακοινώσεις
  • Πληροφορίες για τις Δράσεις – Εκδηλώσεις – Παρεμβάσεις του Συλλόγου
  • Πληροφορίες για διοικητικά θέματα του Συλλόγου
  • Επικοινωνία με τον Σύλλογο για σκέψεις, σχόλια, προτάσεις και ιδέες

Επισημαίνουμε πως η ιστοσελίδα εκπροσωπεί αποκλειστικά τον Σύλλογο και όχι το Σχολείο.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση