Αρχική » Εκδηλώσεις » Αντίο Δημοτικό! Γιορτή Λήξης ΣΤ’ Τάξης

Νέα – Ανακοινώσεις ανά Κατηγορία

Αρχείο

Το video – παρουσίαση του Συλλόγου μας

Αντίο Δημοτικό! Γιορτή Λήξης ΣΤ’ Τάξης

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες της ΣΤ’ Τάξης,
Τα χρόνια πέρασαν και τα εκτάκια μας ανοίγουν τα φτερά τους για μια διαφορετική σχολική διαδρομή. Εμείς ως γονείς παρατηρούμε τους κύκλους που ολοκληρώνονται και τους μεγαλύτερους που ανοίγουν, για να κλείσουν τους μικρότερους μέσα τους. Κάποια θα χωριστούν και δεν θα βρίσκονται μαζί στο ίδιο προαύλιο…κάποια σίγουρα θα ανταμώσουν και πάλι…
Η μεγαλύτερη όμως αντάμωσή τους θα πραγματοποιηθεί στην Καλοκαιρινή Γιορτή της έκτης δημοτικού, που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, με DJ στα decks να παίζει μουσική και να απογειώνει το κέφι με χορό και τραγούδι. Και επειδή νηστικό «αρκούδι» δεν χορεύει… το μενού είναι πλήρες!
Καλεσμένοι; Όλοι οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης, παρέα με τα Μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 
Ημερομηνία; Σάββατο 4 Ιουνίου 2022
Τόπος; Αίθουσα Εκδηλώσεων (είσοδος από Αργοστολίου)
Ώρα Έναρξης; 20:00
Ώρα Λήξης; 23:30
Η παραλαβή των παιδιών θα γίνει με τη λήξη της γιορτής από την είσοδο του Σχολείου, επί της Αργοστολίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων. Για οτιδήποτε χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της γιορτής, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαρία Χρυσομάλη (6957835109) και Στέφανο Ποταμίδη (6977417342).
Ευχαριστούμε που θα μας εμπιστευθείτε τα παιδιά σας και υποσχόμαστε να τα παραλάβετε κουρασμένα από τον χορό και ευτυχισμένα για τις όμορφες αυτές ώρες που βρέθηκαν παρέα με τους συμμαθητές τους!
Party ΣΤ 2022
Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων