Αρχική » Ανακοινώσεις » Ξεκινάμε τις Δραστηριότητες

Νέα – Ανακοινώσεις ανά Κατηγορία

Αρχείο

Το video – παρουσίαση του Συλλόγου μας

Ξεκινάμε τις Δραστηριότητες

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως λάβαμε επιτέλους την απαιτούμενη έγκριση και ξεκινάμε με τις Δραστηριότητες, μετά από 2 χρόνια πανδημίας, όταν και στερηθήκαμε όλοι τόσα πολλά! 

Σας πληροφορούμε λοιπόν ότι:

1. Για το Θεατρικό Παιχνίδι, το πρώτο μάθημα θα είναι δοκιμαστικό, διάρκειας 1 ώρας, και θα γίνει την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 17:30.

2. Για τη Ρομποτική, το πρώτο και δοκιμαστικό μάθημα θα γίνει τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 18:00-19:00.

Τα μαθήματα θα αρχίσουν κανονικά και για τις 2 Δραστηριότητες από 1 Απριλίου.

Οι γονείς/κηδεμόνες που είχαν δηλώσει συμμετοχή θα λάβουν και 2ο email με περισσότερες πληροφορίες για τις Δραστηριότητες.

Προσκαλούμε όμως και τους υπόλοιπους γονείς/κηδεμόνες, αν το επιθυμούν, να φέρουν τα παιδιά τους για δοκιμαστικό μάθημα στις παραπάνω ημερομηνίες. Μπορούν να δηλώσουν και τώρα συμμετοχή, συμπληρώνοντας την online φόρμα.

Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι για την σωστή διεξαγωγή των δραστηριοτήτων θα είναι σε ισχύ οι παρακάτω κανόνες (σύνδεσμοι):

Σχετικά με τον COVID, πρέπει να τονίσουμε ότι:

  • τα παιδιά κατά την προσέλευση πρέπει να έχουν μαζί τους το πλέον πρόσφατο self-test που έχουν ήδη κάνει για το Σχολείο. Για παράδειγμα, για τη Ρομποτική δεκτό γίνεται το self-test της Πέμπτης που προηγήθηκε του μαθήματος, αλλά βέβαια και της ίδιας ημέρας (Δευτέρα), αν πρόλαβαν και το έκαναν τα παιδιά. Για το Θεατρικό Παιχνίδι δεκτό θα γίνεται μόνο το self-test της Πέμπτης. 
  • για να είναι ευχερής ο έλεγχος των εγγράφων για τον COVID και η επιβεβαίωση των παρουσιών, προτρέπουμε τους γονείς/κηδεμόνες να φέρνουν τα παιδιά εγκαίρως, π.χ. 10 λεπτά πριν την έναρξη

Σας περιμένουμε με χαρά, να αρχίσουμε τις Δραστηριότητες για τα παιδιά, πάντα όμως με προσήλωση στην υγειονομική ασφάλεια όλων!

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων