Αρχική » Ανακοινώσεις » Η νέα μας δασκάλα, Εύη Μάμαλη

Νέα – Ανακοινώσεις ανά Κατηγορία

Αρχείο

Το video – παρουσίαση του Συλλόγου μας

Φεβρουάριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Η νέα μας δασκάλα, Εύη Μάμαλη

Ο δάσκαλος δεν είναι μόνο εκείνος που διδάσκει μία τέχνη ή ένα μάθημα. Ο παιδαγωγικός του ρόλος είναι τεράστιος και οφείλει να διαπνέεται από την αληθινή αγάπη και ενδιαφέρον για τους μαθητές του.

Μαζί με τα πρωτάκια την φετινή σχολική χρονιά καλωσορίσαμε και τη νέα εκπαιδευτικό κυρία Εύη Μάμαλη, δασκάλα της έκτης δημοτικού. Η κυρία Μάμαλη εκτός από δασκάλα είναι και συγγραφέας και είναι ιδιαίτερη τιμή να την έχουμε στο σχολείο μας, στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει κοντά στους μαθητές της Έκτης Δημοτικού, οι οποίοι διανύουν την αρχή της μετάβασης από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο.

Η κυρία Μάμαλη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου ειδικεύτηκε στη Διδακτική και τα Αναλυτικά Προγράμματα. Είναι υποψήφια διδάκτορας Παιδαγωγικής του Θεάτρου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Έχει δημοσιεύσει μελέτες της σε επιστημονικά και πολιτιστικά περιοδικά σχετικά με τη θεατρική εμψύχωση, τη δημιουργική σκέψη, τη συναισθηματική νοημοσύνη και τη βιωματικότητα. Έχει φοιτήσει σε μεγάλα θεατρικά εργαστήρια της Αθήνας κι έχει ειδικευτεί στο δράμα στην εκπαίδευση. Της αρέσει να σκηνοθετεί κόσμους. Πιστεύει στη δύναμη της φαντασίας και του παιχνιδίσματος μέσα από τη γραφή και το θέατρο.
Το “Ασυναίσθημα” είναι το πρώτο της βιβλίο από τις εκδόσεις Βακχικόν. Το “Ασυναίσθημα” έλαβε Έπαινο από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών το 2015, ενώ τoν Μάρτιο του 2017 κυκλοφόρησε η β’ εμπλουτισμένη έκδοση του βιβλίου. Το 2020 ακολούθησε το βιβλίο “Η Οβίδα”, από τις εκδόσεις Θίνες.

Όπως είπε και ο Μέγας Αλέξανδρος: “Στους γονείς οφείλομεν το ζην, στους δε διδασκάλους το ευ ζην”. Η επιτυχία σας είναι ότι τα παιδιά μας αγάπησαν τη μάθηση. Το παράσημό σας είναι το χαμόγελό τους, όταν λένε το όνομά σας. Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλή δύναμη στο υπέροχο έργο σας!

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου.

Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η πληροφόρηση, η συμμετοχή στα τρέχοντα του Συλλόγου & του Σχολείου μας και η άμεση επικοινωνία για μια πιο συνεκτική σχολική κοινότητα.

Στην ιστοσελίδα μας θα μπορείτε να βρείτε:

  • Νέα και ανακοινώσεις
  • Πληροφορίες για τις Δράσεις – Εκδηλώσεις – Παρεμβάσεις του Συλλόγου
  • Πληροφορίες για διοικητικά θέματα του Συλλόγου
  • Επικοινωνία με τον Σύλλογο για σκέψεις, σχόλια, προτάσεις και ιδέες

Επισημαίνουμε πως η ιστοσελίδα εκπροσωπεί αποκλειστικά τον Σύλλογο και όχι το Σχολείο.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση