Αρχική » Δράσεις » Δωρεά του Συλλόγου στην «Παιδόπολη»

Νέα – Ανακοινώσεις ανά Κατηγορία

Αρχείο

Το video – παρουσίαση του Συλλόγου μας

Ιανουάριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Δωρεά του Συλλόγου στην «Παιδόπολη»

Την τελευταία εβδομάδα του 2021, επισκεφθήκαμε τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας, «Παιδόπολη» στον Άλιμο. Παραδόθηκαν από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, δωροεπιταγές της εταιρείας «Σκλαβενίτης Α.Ε» αξίας 550 ευρώ (πεντακόσια πενήντα ευρώ) χάρη σε σας και τα παιδιά μας. Αυτό ήταν το τελικό ποσό που συγκεντρώθηκε από το «Χριστουγεννιάτικο Παζάρι» που διοργανώθηκε τον Δεκέμβριο από το Σύλλογο με σκοπό να βελτιώσουμε την καθημερινότητα για είκοσι οκτώ (28) παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεχθήκαμε και χορηγία από γονέα (ο οποίος θέλει να παραμείνει ανώνυμος) να προσφέρει ένα ατομικό δώρο για το κάθε παιδί.

Δεσμευθήκαμε προς την «Παιδόπολη» ότι θα επανέλθουμε με άλλες ενέργειες, ώστε να καλυφθούν και άλλες ανάγκες των παιδιών, που αφορούν καθημερινές τους ανάγκες. Ελπίζουμε ότι οι γονείς και τα μέλη του Συλλόγου θα είναι στο πλευρό μας.

Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για όλους, ειδικά για τα παιδιά μας και ιδίως για ορισμένα που βρίσκονται σε μια Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας μακριά από τους γονείς τους. Κι όμως, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο: με 550 καλές πράξεις.

 

Παιδόπολη 2021

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου.

Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η πληροφόρηση, η συμμετοχή στα τρέχοντα του Συλλόγου & του Σχολείου μας και η άμεση επικοινωνία για μια πιο συνεκτική σχολική κοινότητα.

Στην ιστοσελίδα μας θα μπορείτε να βρείτε:

  • Νέα και ανακοινώσεις
  • Πληροφορίες για τις Δράσεις – Εκδηλώσεις – Παρεμβάσεις του Συλλόγου
  • Πληροφορίες για διοικητικά θέματα του Συλλόγου
  • Επικοινωνία με τον Σύλλογο για σκέψεις, σχόλια, προτάσεις και ιδέες

Επισημαίνουμε πως η ιστοσελίδα εκπροσωπεί αποκλειστικά τον Σύλλογο και όχι το Σχολείο.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση