Αρχική » Εκδηλώσεις » Σχολική Φωτογράφιση (25 Νοεμβρίου 2021)

Νέα – Ανακοινώσεις ανά Κατηγορία

Αρχείο

Το video – παρουσίαση του Συλλόγου μας

Νοέμβριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Σχολική Φωτογράφιση (25 Νοεμβρίου 2021)

Η Αναμνηστική Μαθητική Φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε την 25η Νοεμβρίου, στέφθηκε με τεράστια επιτυχία τόσο από τις συμμετοχές, όσο και από τα μοναδικά χαμόγελα και χαρά από τους μαθητές μας!!
Η φωτογράφιση προσαρμόστηκε στους νέους κανόνες, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας για τον Covid-19.
Όπως κάθε φορά, η φωτογράφιση έγινε με παρουσία μελών του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και με την αρωγή της Διεύθυνσης του Σχολείου μας.
Η αγάπη για τα παιδιά μας υπερέβη κάθε δυσκολία και ο Σύλλογος ήταν δίπλα στους μαθητές με σεβασμό και ευαισθησία.
Μέσα σε ένα περιβάλλον σεβασμού και προσήλωσης στο έργο μας, ενθαρρύναμε, στηρίξαμε, δώσαμε αυτοπεποίθηση και ενεργήσαμε όσο πιο θετικά με μόνο γνώμονα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ευχαριστούμε θερμά την Διευθύντρια του Σχολείου μας κυρία Σακαδάκη, καθώς και τους δασκάλους για την άψογη συνεργασία και βοήθεια που τόσο απλόχερα μας χάρισαν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που μας εμπιστευθήκατε τα παιδιά σας και που σταθήκατε δίπλα μας.
Κυρίως όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά, τους “μικρούς εξερευνητές” μας που μας έδωσαν την χαρά να νιώσουμε και εμείς λίγο παιδιά κοντά τους.
Προσπαθήσαμε όλοι μαζί στους δύσκολους αυτούς καιρούς, να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή σχολική ανάμνηση. Είμαστε σίγουροι ότι με την ίδια δύναμη και επιτυχία, θα συνεχιστεί αυτή η συνεργασία και στο μέλλον, ώστε να δημιουργήσουμε ένα σχολείο ξεχωριστό για το καλό των παιδιών μας.
Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι δάσκαλοι να μοιράζουν στους μαθητές τις αποδείξεις του Συλλόγου για την φωτογράφιση.
25.11.2021

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου.

Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η πληροφόρηση, η συμμετοχή στα τρέχοντα του Συλλόγου & του Σχολείου μας και η άμεση επικοινωνία για μια πιο συνεκτική σχολική κοινότητα.

Στην ιστοσελίδα μας θα μπορείτε να βρείτε:

  • Νέα και ανακοινώσεις
  • Πληροφορίες για τις Δράσεις – Εκδηλώσεις – Παρεμβάσεις του Συλλόγου
  • Πληροφορίες για διοικητικά θέματα του Συλλόγου
  • Επικοινωνία με τον Σύλλογο για σκέψεις, σχόλια, προτάσεις και ιδέες

Επισημαίνουμε πως η ιστοσελίδα εκπροσωπεί αποκλειστικά τον Σύλλογο και όχι το Σχολείο.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση