Αρχική » Ανακοινώσεις » Ούτε η βροχή μας σταματά, ούτε και το κρύο…

Νέα – Ανακοινώσεις ανά Κατηγορία

Αρχείο

Το video – παρουσίαση του Συλλόγου μας

Ούτε η βροχή μας σταματά, ούτε και το κρύο…

Προσκαλούμε εθελοντές γονείς & φίλους του 20ου Δημοτικού Σχολείου να στηρίξουν τον Σύλλογό μας στην προσπάθεια μας να συνεισφέρουμε με κάθε τρόπο στο Σχολείο των παιδιών μας.

Για το λόγο αυτό, υπάρχουν ανάγκες για εθελοντική συνεργασία με:
– υδραυλικούς
– ελαιοχρωματιστές
– τεχνίτες τζαμιών & πλέξιγκλας
– ηλεκτρολόγους / ηλεκτρονικούς
– ξυλουργούς
– πολιτικούς μηχανικούς

Το σχολείο δεν είναι μόνο βιβλία, μολύβια και εργασίες. Το σχολείο μας είναι η μικρή κοινωνία των παιδιών μας, το «σπίτι» στο οποίο θα περάσουν 6 χρόνια από τη ζωή τους. Οι υλικές ανάγκες καλύπτονται κατά μεγάλο ποσοστό από τους αρμόδιους φορείς, αλλά συμβαίνει να υπάρχουν και καθημερινά περιστατικά τα οποία απαιτείται να αντιμετωπιστούν άμεσα (π.χ. ένα χαλασμένο καζανάκι ή μια χαλασμένη βρύση, ένα σπασμένο τζάμι ή ένα ράφι που κατέρρευσε και πρέπει να επανατοποθετηθεί, μια λάμπα που τρεμοσβήνει κατά τη διάρκεια του μαθήματος κλπ).

Φέτος, δεν ζητάμε μόνο συνδρομές, αλλά θα ζητήσουμε από τους γονείς να λάβουν ένα πιο ενεργό ρόλο στον μικρόκοσμο των παιδιών τους, βάζοντας ένα λιθαράκι ακόμα στα θεμέλια.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε πως μπορείτε να συνεισφέρετε μαζί μας, επικοινωνήστε με την Γραμματέα του Συλλόγου, κα. Σοφία Αγγελοπούλου, στο 6975595319.

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων