Απρ 13
26

Εκδρομή στην Πελοπόννησο

Κάτω από (Εκδρομές) από στις 26-04-2013

O ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ 5/ΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

1η ΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 06/05/13  ΚΟΖΑΝΗ – ΔΙΑΚΟΦΤΟ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΑΓ. ΛΑΥΡΑ – ΠΑΤΡΑ (530 km)

Συγκέντρωση εκδρομέων τακτοποίηση των αποσκευών και  αναχώρηση από Κοζάνη μέσω Ιωαννίνων, Αντιρίου – Ρίου για τα Καλάβρυτα μέσο  Διακοφτού. Άφιξη στην ιστορική κωμόπολη των  Καλαβρύτων  και επίσκεψη στην Μονή της Αγίας Λαύρας. Συνεχίζουμε για το μοναστήρι του Μεγάλου Σπηλαίου, «κολλημένο» πάνω σε βράχο σε τοπίο με σπάνια ομορφιά. Άφιξη στην Πάτρα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Προαιρετική διασκέδαση στην Πάτρα. Διαν/ση.

2η ΜΕΡΑ: ΤΡΙΤΗ 07/05/13 ΠΑΤΡΑ – ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – ΜΕΣΣΗΝΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ  (270 km)

Πρόγευμα, και αναχωρούμε  για να επισκεφθούμε το χώρο και το μουσείο της αρχαίας Ολυμπίας. Συνεχίζουμε για Καλαμάτα αφού πρώτα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο της Μεσσήνης.  Άφιξη στην Καλαμάτα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.  Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 08/05/13 ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΜΑΝΗ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΙΡΟΥ (180 km)

Πρόγευμα και αναχώρηση για την θρυλική Μάνη, την ξερή γη με τους παραδοσιακούς πέτρινους πύργους. Εδώ βρίσκεται και το μανιάτικο χωριό Διρός. Θα επισκεφθούμε το περίφημο σπήλαιο που θεωρούνταν η πύλη του Άδη. Επιστροφή στην Καλαμάτα. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ 09/05/13 ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΣΠΑΡΤΗ –ΝΑΥΠΛΙΟ (360 km)

Πρόγευμα  και αναχώρηση για μια σύντομη περιήγηση στην καστροπολιτεία του Μυστρά. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε την πανέμορφη Μονεμβασιά για να απολαύσουμε την μοναδική θέα και την ομορφιά του τοπίου. Γεύμα κατ΄ ιδίαν. Αναχώρηση μέσω Σπάρτης για το Τολό,  τουριστικό θέρετρο του Ναυπλίου όπου και θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο. Πρώτη γνωριμία με την πόλη του Ναυπλίου. Προαιρετική διασκέδαση. Διαν/ση.

5η ΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/05/13 ΤΟΛΟ –  ΝΑΥΠΛΙΟ – ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΚΟΖΑΝΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για Επίδαυρο, όπου θα επισκεφθούμε το αρχαίο θέατρο και το αρχαιολογικό μουσείο. Συνεχίζουμε  για Μυκήνες όπου θα δούμε την επιβλητική πύλη των Λεόντων και τους θολωτούς τάφους των Ατρειδών. Αμέσως μετά αναχωρούμε για Κοζάνη μέσω Ισθμού Κορίνθου, Λαμίας, Λάρισας. Κάνοντας  τις απαραίτητες στάσεις στην διαδρομή φθάνουμε το βράδυ στην Κοζάνη. Τέλος της εκδρομής…

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 5ης ΜΕΡΑΣ ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

Στο Ναύπλιο  για να επισκεφτούμε το Παλαμήδι, θα δούμε το παλιό κάστρο με το μπουντρούμι που φυλακίστηκε ο Κολοκοτρώνης. Ελεύθεροι στη φανταστική πόλη του Ναυπλίου όπου μπορούμε να επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα μπροστά στην οποία δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας, το μνημείο των Βαυαρών, του Κολοκοτρώνη και των Γάλλων Φιλελλήνων.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 190€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Τις μετακινήσεις – περιηγήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Μία (1) διανυκτέρευση στην  Πάτρα  σε ξενοδοχείο 3*** με ημιδιατροφή.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Καλαμάτα σε ξενοδοχείο 4**** με ημιδιατροφή.
  • Μία (1) διανυκτέρευση στο Τολό Ναυπλίου σε ξενοδοχείο 4****  με ημιδιατροφή.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ  1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΗΛ: 2461038005

ΚΙΝ:6937257051

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 26/04/13Αφήστε μια απάντηση