Πρόσκληση για εισηγήσεις εκπαιδευτικών ΠΕ86 σε επιμορφωτικές δράσεις

το παρακάτω μήνυμα αφορά τις/τους εκπαιδευτικούς ΠΕ86 των σχολείων επιστημονικής ευθύνης του Συμβούλου Εκπαίδευσης Πληροφορικής Σταύρου Φιλιππίδη (όλα τα σχολεία, Π.Ε. και Δ.Ε., της Πιερίας και μέρους της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρονται στον σύνδεσμο: https://blogs.sch.gr/sfil/2023/04/22/scholeia-epistimonikis-eythynis-symvoyloy-ekpaideysis-pliroforikis-pierias/ )

Αγαπητές/αγαπητοί συναδέλφισσες/συνάδελφοι,

Χριστός Ανέστη!

Με την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2023-2024 (από τον Σεπτέμβριο δηλαδή) σκοπεύω να διοργανώσω επιμορφωτικές δράσεις για τις/τους εκπαιδευτικούς ΠΕ86 των σχολείων επιστημονικής μου ευθύνης στην Πιερία και στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Για να βεβαιωθείτε εάν το σχολείο σας ανήκει στην επιστημονική μου ευθύνη, (αναφέρομαι  στην Ανατολική Θεσσαλονίκη: στην Πιερία ανήκουν όλα τα σχολεία) μπορείτε να συμβουλευτείτε τον σύνδεσμο: https://blogs.sch.gr/sfil/2023/04/22/scholeia-epistimonikis-eythynis-symvoyloy-ekpaideysis-pliroforikis-pierias/

Στην κατεύθυνση αυτή, καλώ όσες/όσους εκπαιδευτικούς ΠΕ86 των ανωτέρω σχολείων επιθυμούν να παρουσιάσουν εισήγηση/εισηγήσεις, να μου στείλουν μέχρι τις 15 Αυγούστου (φυσικά όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο!) με ένα απαντητικό email τα παρακάτω στοιχεία:

1) Θέμα εισήγησης
2) Σύντομη περιγραφή εισήγησης
3) Απαιτούμενος χρόνος παρουσίασης

Το θέμα της εισήγησης μπορεί να είναι οτιδήποτε θεωρείτε πως είναι ωφέλιμο για τις/τους εκπαιδευτικούς ΠΕ86 που θα παρακολουθήσουν την εισήγησή σας. Το θέμα θα μπορούσε να είναι κάποιο λογισμικό που χρησιμοποιήσατε στα μαθήματά σας, κάποιο σενάριο/σχέδιο μαθήματος/πρόταση διδασκαλίας που υλοποιήσατε οι ίδιες/ίδιοι, ή οτιδήποτε θεωρείτε εσείς χρήσιμο να παρουσιάσετε.

Ανάλογα με τον αριθμό προτάσεων που θα λάβω, μπορεί να γίνουν χωριστές επιμορφωτικές ημερίδες ανά θέμα (ή ομάδες θεμάτων), ή κάποια ημερίδα/διημερίδα. Επίσης, μπορεί οι παραπάνω δράσεις να γίνουν διά ζώσης ανά περιοχή ή/και βαθμίδα εκπαίδευσης, ή εξ αποστάσεως.

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε πρόσθετη διευκρίνιση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου με email ή και τηλεφωνικά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συνεργασία σας!

Φιλικά και συναδελφικά,

Σταύρος Φιλιππίδης

Σχετικά με Σταύρος Φιλιππίδης

Ο Δρ. Σταύρος Κ. Φιλιππίδης είναι εκπαιδευτικός Πληροφορικής & Μαθηματικών. Ενδιαφέρεται έντονα για τις νέες εκπαιδευτικές τεχνολογίες, την ανάπτυξη ελεύθερου λογισμικού, τη Βυζαντινή Εκκλησιαστική Μουσική, και το filmmaking.
Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ (2008), κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος εξειδίκευσης Ιατρικής Πληροφορικής ΑΠΘ (2002), πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ (2000), και πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ (1996).
Έχει εργαστεί ως ειδικός επιστήμονας – διδάσκων βάσει του Π.Δ. 407/80 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ (2010), ως ειδικός επιστήμονας – διδάσκων βάσει του Π.Δ. 407/80 στο τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής ΑΠΘ (2009), ως εργαστηριακός συνεργάτης στο τμήμα Πληροφορικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (2003-2008), ως εργαστηριακός συνεργάτης στο τμήμα Τυποποίησης και Διακίνησης Προϊόντων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (2005-2006), και ως αποσπασμένος εκπαιδευτικός από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο τμήμα Τυποποίησης και Διακίνησης Προϊόντων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (2006-2009).
Είναι μόνιμος εκπαιδευτικός στη δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση (2001-σήμερα), και από τον Φεβρουάριο του 2023 είναι Σύμβουλος Εκπαίδευσης Πληροφορικής Πιερίας.
Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γενικό Λύκειο, Γυμνάσιο, Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, Δημοτικό σχολείο, Δράσεις στη δευτεροβάθμια, Δράσεις στην πρωτοβάθμια, ΕΝΕΕΓΥΛ, ΕΠΑΛ, Επιστημονική ευθύνη Σ.Ε. ΠΕ86, Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, Σύμβουλος Εκπαίδευσης. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *