Ηλεκτρονικό Έγκλημα: ενημέρωση και συμβουλές αυτοπροστασίας

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 και ώρα 12:45 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα:

«Ηλεκτρονικό Έγκλημα: ενημέρωση και συμβουλές αυτοπροστασίας»

Την εκδήλωση άνοιξαν με μια παρουσίαση οι καθηγητές πληροφορικής του σχολείου, Μαργαριτίδης Ανέστης και Φιλιππίδης Σταύρος και στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση του κεντρικού ομιλητή Υπαστυνόμου Β’ Πουτουρίδη Γεώργιου, της Αστυνομικής Δ/νσης Πιερίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την κάλυψη του θέματος από τα τοπικά Μ.Μ.Ε. μπορείτε να δείτε:

Βίντεο από την κάλυψη του θέματος στο ΔΙΟΝ Τηλεόραση

Κάλυψη του θέματος από το Ολύμπιο Βήμα online

Κάλυψη του θέματος από τον δικτυακό τόπο των Πιερικών Αντίλαλων

Κάλυψη του θέματος από το e-pieria.gr

Σχετικά με Σταύρος Φιλιππίδης

Ο Δρ. Σταύρος Κ. Φιλιππίδης είναι εκπαιδευτικός Πληροφορικής & Μαθηματικών, ερευνητής, και software developer. Η ερευνητική περιοχή ενδιαφέροντός του είναι οι Νέες Εκπαιδευτικές Τεχνολογίες. Ενδιαφέρεται έντονα για την ανάπτυξη ελεύθερου λογισμικού, τη Βυζαντινή Εκκλησιαστική Μουσική, και το filmmaking.
Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ (2008), κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος εξειδίκευσης Ιατρικής Πληροφορικής ΑΠΘ (2002), πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ (2000), και πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ (1996).
Έχει εργαστεί ως ειδικός επιστήμονας – διδάσκων βάσει του ΠΔ.407/80 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ (2010), ως ειδικός επιστήμονας – διδάσκων βάσει του ΠΔ.407/80 στο τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής ΑΠΘ (2009), ως εργαστηριακός συνεργάτης στο τμήμα Πληροφορικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (2003-2008), ως εργαστηριακός συνεργάτης στο τμήμα Τυποποίησης και Διακίνησης Προϊόντων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (2005-2006), και ως αποσπασμένος εκπαιδευτικός από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο τμήμα Τυποποίησης και Διακίνησης Προϊόντων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (2006-2009).
Είναι μόνιμος εκπαιδευτικός στη δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση (2001-σήμερα), και κατά το τρέχον διδακτικό έτος διδάσκει Πληροφορική και Μαθηματικά στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης.
Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Δράσεις στη δευτεροβάθμια. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση