Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας από την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας του ΕΚΠΑ Μαρία Δ. Ευθυμίου

Κάτω από: ιστορία,πολιτισμός,σεμινάρια | Vasilis
Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014 10:07 μμ |  Με ετικέτα , , |

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας με πολλή χαρά σας ενημερώνει ότι η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας του ΕΚΠΑ κ. Μαρία Δ. Ευθυμίου θα βρίσκεται κοντά μας, όπως μας είχε υποσχεθεί, για να μας διδάξει Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας.

Τα μαθήματα της κ. Ευθυμίου επικεντρώνονται στην Ιστορία του Νέου Ελληνισμού  και καλύπτουν την περίοδο από τη μάχη του Ματζικέρτ (1071) έως το θάνατο του Ρήγα Βελεστινλή (1798). Οι ώρες των μαθημάτων θα είναι κατά τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο από τις 6-9 μ.μ. και την Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ.

Τα μαθήματα της εκλεκτής καθηγήτριας, ξεκινούν το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου  και ολοκληρώνονται την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου. Θα πραγματοποιούνται στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 1ου Γενικού Λυκείου Άργους (Μαρίνου 58, Άργος)

Ενημερώνουμε το αργολικό κοινό ότι θα χορηγηθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής στους ακροατές που θα παρακολουθήσουν τουλάχιστον 6 από τα 8 μαθήματα της εκλεκτής καλεσμένης μας.

Ενημερώνουμε επίσης όσους παρακολούθησαν τα Μαθήματα Παγκόσμιας Ιστορίας και δεν έχουν ακόμη παραλάβει τις Βεβαιώσεις Συμμετοχής ότι αυτές θα βρίσκονται στη διάθεσή τους κατά τις ημέρες και ώρες των μαθημάτων της κ. Ευθυμίου.

Δηλώσεις Συμμετοχής σε ηλεκτρονική φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/1eQ_RQI0vqb3QQW-NZbXoGO5exf7uY1Cp9I00TDLOW4w/viewform

 



Δεν υπάρχουν σχόλια »

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου. TrackBack URI

Αφήστε μια απάντηση