ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Κάτω από: Χωρίς κατηγορία | ΜΠΟΥΛΜΕΤΗ ΑΝΝΑ
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013 3:33 μμ |

 Ηλεκτρονική Εγγραφή στο Σεμινάριο:

https://docs.google.com/forms/d/1Zmk5A1xJwgVI4LPjLRWN8iSzOvwMnUf_ydph0atnrIo/viewform

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

το Δ.Σ. του Σ.Φ.Α. διοργανώνει Μαθήματα Παγκόσμιας Ιστορίας από την κα Μαρία Ευθυμίου, αναπληρώτρια καθηγήτρια  στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα μαθήματα  έχουν προγραμματιστεί μετά από υπόδειξη της καθηγήτριας για τέσσερα συνεχόμενα Παρασκευοσαββατοκύριακα από τις 10 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2014 -ο χώρος θα οριστεί, όταν οριστικοποιηθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων- συγκεκριμένα κατά τις ακόλουθες ημερομηνίες: 10,11,12 – 17,18,19 – 24, 25, 26 – 31 Ιανουαρίου και 1 και 2 Φεβρουαρίου και τις ακόλουθες ώρες: Παρασκευή: 5.30 έως 9 μ.μ., Σάββατο: 5.30 έως 9 μ.μ. και Κυριακή: 10 π.μ.  έως 13. 30.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλους τους συναδέλφους ανεξαρτήτως ειδικότητας δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας.

 

Η κα Μαρία Ευθυμίου γεννήθηκε στην Λάρισα το 1955. Κατά τα έτη 1977 -1979 εργάστηκε ως ερευνήτρια στο Πελοποννησιακό  Λαογραφικό Ίδρυμα, στο Ναύπλιο. Από το 1981 διδάσκει Ιστορία του Νέου Ελληνισμού και Παγκόσμια Ιστορία στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, αρχικά ως επιστημονική συνεργάτις και, από το 2005, ως Αναπληρώτρια Καθηγήτρια. Σπούδασε, εκτός από τα ελληνικά, επτά γλώσσες: αγγλικά/ γαλλικά/ γερμανικά/ ιταλικά/ ισπανικά/ αλβανικά/ τουρκικά. Εξέδωσε τρία βιβλία Δημοσίευσε περισσότερα από 30 άρθρα σε ιστορικά περιοδικά, πρακτικά συνεδρίων  και συλλογικές εκδόσεις.

 

Για τη διευκόλυνση της διοργάνωσης παρακαλούμε οι εκπαιδευτικοί κάθε σχολείου να δηλώσουν συμμετοχή αναγράφοντας το όνομά τους  πάνω  στο προτεινόμενο πλαίσιο που βρίσκεται στη δεύτερη σελίδα της ανακοίνωσης και στη συνέχεια να το αποστείλουν με φαξ στο ΓΕΛ. ΕΡΜΙΟΝΗΣ ( φαξ: 27540 33255), υπόψη του κ. Νικολάου Μπουμπάρη, μέλους του Συλλόγου,  μέχρι την Παρασκευή,  18  Οκτωβρίου 2013 .

Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής θα προηγηθούν οι φιλόλογοι και φυσικά  όσοι δήλωσαν νωρίς συμμετοχή.

ΣΧΟΛΕΙΟ:                                                                                              προς

                                                                                                                 Τον Σ.Φ.Α.

 

 

ΟΝΟΜΑΤΑ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ:

 Ηλεκτρονική Εγγραφή στο Σεμινάριο:

https://docs.google.com/forms/d/1Zmk5A1xJwgVI4LPjLRWN8iSzOvwMnUf_ydph0atnrIo/viewform

 



Δεν υπάρχουν σχόλια »

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου.

Αφήστε μια απάντηση