ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Blogs.sch.gr/seraskitis

Ο τίτλος του (seraskitiss blog) είναι Ένας ζωντανός και δημιουργικός χώρος. Εκεί θα δείτε μια φωτογραφία  μας από την περσινή χρονιά, όπου κρατάμε τους βασιλικούς  μας.

Στην αρχική σελίδα βλέπετε το έργο μας που βραβεύτηκε στον πανελλήνιο  διαγωνισμό <<Η γειτονιά που θα ήθελα …>>.

Στο ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ μπορούμε να διαβάζουμε μια μεγάλη συλλογή Αστερίξ και Οβελίξ.

Στο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ στις ΑΦΙΣΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ θα δείτε της αφίσες από της διαφήμισες μας. ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ θα δείτε τα ειδή δέντρων και θάμνων που υπάρχουν στο πάρκο Ακαδημίας μαζί με την περιγραφή τους. Στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ θα δείτε το ερωτηματολόγιο που μας έδωσε ο δάσκαλος μας. Στο ΓΕΩΣΚΩΛΗΚΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ και το ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΑΚΟΣ θα δείτε και στα δυο, κείμενο και ερώτησεις σχετικά με αυτό.

Στης ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ 2011-2012 θα δείτε τις επίσκεψεις στους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ, στα ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΟ ΒΑΡΟΥΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ, στη Δημοτική Αγορά Καρδίτσας όπου στολίσαμε το ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ, στο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012, το ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ, ΤΩΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 5Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ.

ΤΟ 2012-2013 Επισκεφτήκαμε ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΤΟ ΠΑΡΚΟ –ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012, ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΠΑΡΑΝΤΖΑΣ (ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ) ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ: ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ.

Στο Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ θα δείτε τις δυο εφημερίδες που εκδώσαμε μέχρι τώρα.

Στο ΟΙΚΑΔΕ θα δείτε τι είναι αυτό και επίσης τι κάναμε για αυτό.

Στο ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑ ΕΤΗ 2011-2013 ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΣΚΕΤΣ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ,ΚΟΨΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ,ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΟΤΣΙΑ,ΦΥΤΕΨΑΜΕ ΦΥΤΑ, ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ, ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ, ΚΑΝΑΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΝΑΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

Στο ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ είναι τα βιβλία που γράψαμε πέρσι την Άνοιξη.

Στον ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ θα δείτε πολλά κείμενα από τις εφημερίδες του τόπου μας σχετικά με το σχολείο μας.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ. ΣΤΟ BLOGROLL ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ BLOG KAI SITE.

Κατηγορίες: ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση