ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 04/04/2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Επειδή τα μνημόνια τελειωμό δεν έχουν…

Επειδή τα μέτρα των δις βαφτίζονται μεταρρυθμίσεις…

Επειδή η τρόικα που λέγεται κουαρτέτο ξαναήρθε…

Μόνη απάντηση των εργαζομένων πρέπει να είναι η μαζική συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 7 Απριλίου. Για να σταθούμε απέναντι στην εξαθλίωσή μας που επιδιώκουν Κυβέρνηση – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ. με νέες αυξήσεις φόρων, νέα μέτρα για ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό. Για να πάψει πλέον η δήθεν «διαπραγμάτευση».

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε να διοργανώσει εκδήλωση για το Ασφαλιστικό σύστημα, από κοινού με την ΕΛΜΕ Καρδίτσας, που θα πραγματοποιηθεί στο Παυσίλυπο το ερχόμενο Σάββατο 9 Απριλίου και ώρα 10.30΄π.μ. Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ένας εκπρόσωπος της ΟΛΜΕ και ο συνάδελφος και πρώην συνεργάτης της ΔΟΕ Μπαλάγκας Ιωάννης. Στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρχει δυνατότητα να τεθούν ερωτήματα προς τον κ. Μπαλάγκα που αφορούν ζητήματα και προϋποθέσεις συνταξιοδότησης.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΕ

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου – έχει έρθει στα σχολεία το ενημερωτικό της ΔΟΕ – θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα εκδήλωση της Ομοσπονδίας μας με θέμα: «Το Σχολείο Που Βιώνουμε – Το Σχολείο Που Οραματιζόμαστε. Κριτική Και Διεκδικήσεις». Σ’ αυτήν την εκδήλωση καλούνται συνάδελφοι από κάθε διθέσιο και πάνω σχολείο της περιφέρειας Θεσσαλίας. Ο κάθε συνάδελφος που θα συμμετάσχει, μπορεί να καταθέσει προτάσεις στο προεδρείο της εκδήλωσης, οι οποίες θα αποτελούν αποφάσεις του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου του. Εφόσον υπάρχουν τέτοιες προτάσεις, θα ήταν χρήσιμο να αποσταλούν και στο mail του Συλλόγου μας.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. η τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Μαΐου 2016. Επειδή δεν γνωρίζουμε αν θα δοθεί η σχετική άδεια, σας γνωστοποιούμε την ημερομηνία και με νεώτερο ενημερωτικό θα λάβετε γνώση για τον χρόνο (πρωί ή απόγευμα), τον τόπο και την ημερήσια διάταξη της Γ.Σ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους πως την Τρίτη 5 Απριλίου από 5μμ έως 9μμ θα πραγμα-τοποιηθεί στο 10ο Δημ. Σχολείο Καρδίτσας η εκδήλωση με τον μουσικοπαιδαγωγό και συγγραφέα Βασίλη Αναγνώστου, με τίτλο «Παραμυθιάσματα». Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον τετράωρο εργαστήρι παραμυθοποιΐας που μπορούν να παρακολουθήσουν και όσοι δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή. Κυρίως οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι προσχολικής και πρωτοσχολικής βαθμίδας.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Στέφανος Θεολόγης                                        Μιχάλης Χριστοφοράκης

Κατηγορίες: Κύρια Θέματα, Σημαντικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.