17η Ενημερωτική ανακοίνωση του ΔΣ Εκπαιδευτικών Π.Ε Καρδίτσας

17ο  ενημερωτικό

 

Ευτυχισμένο και αισιόδοξο το 2015

 

Στην πρώτη τακτική συνεδρίαση του ΔΣ, στις 11-1-15, ασχοληθήκαμε με τα παρακάτω θέματα:

 

  1. 1.      Το  ΔΣ, με ανακοίνωσή του, εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια και τη συμμετοχή του στο πένθος της Μητρόπολής μας, για την εκδημία του μακαριστού κυρού Κυρίλλου. Αντί στεφάνου κατέθεσε το ποσό των 50 ευρώ στο γηροκομείο της Μητρόπολης.

 

  1. 2.      Για το θέμα των πρόσφατων μετατάξεων, παραμονή Χριστουγέννων, το ΔΣ, ομόφωνα, καταγγέλλει την, για ακόμα μια φορά, τακτική του ΥΠΑΙΘ. Οι προεκλογικές, αδιαφανείς και τελικά ρουσφετολογικές μετατάξεις, δεν έχουν καμιά σχέση με τις θεμιτές μετακινήσεις συναδέλφων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ. Ουσιαστικά μιλάμε για ευνοϊκές μεταθέσεις, σε περιοχές μάλιστα, που είτε δεν υπάρχουν κενά, είτε προηγούνται άλλοι συνάδελφοι του τοπικού ΠΥΣΔΕ (επισυνάπτεται ανακοίνωση – καταγγελία  για το θέμα).

 

  1. 3.      Το Σάββατο 17-01-15, στο Παυσίλυπο, στις 18:00΄, ο Σύλλογός μας διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Παλαιστίνη – Συρία – Κουρδιστάν – Κύπρος – Αιγαίο, στη δίνη των συγκρούσεων. Τα συμφέροντα των λαών και οι επιδιώξεις των ιμπεριαλιστών» (αναρτήστε και διακινήστε την επισυναπτόμενη αφίσα).

Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι, ο πολιτικός επιστήμονας και συγγραφέας  Μιχάλης Χαραλαμπίδης, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Σταύρος Λυγερός και ο σκιτσογράφος και δημοσιογράφος Στάθης Σταυρόπουλος.

Θεματολογία  αρκετά επίκαιρη και  ομιλητές γνωστοί και καταξιωμένοι. Σας περιμένουμε.

 

  1. 4.      Την Πέμπτη, 29-01-15, στις 9:00΄, δίνουμε ραντεβού στο Νοσοκομείο, στο τμήμα       αιμοδοσίας, για την  ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Συλλόγου μας. Παρακαλούμε τους συναδέλφους αιμοδότες να δώσουν δυναμικά το παρόν τους, όλο το δεκαήμερο της αιμοδοσίας ως τις 6 Φεβρουαρίου. Ενημερώνουμε, πως οι αιμοδότες δικαιούνται δύο ημέρες άδεια, εκτός από την ημέρα αιμοδοσίας.

 

  1. 5.      Τέλος, θυμίζουμε την κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου μας, την Παρασκευή 30-01-15, ανήμερα των Τριών Ιεραρχών, στο Παυσίλυπο, στις 19:00΄. Κάνουμε προσπάθεια η πίτα να συνοδεύεται και από μια μικρή μουσική βραδιά (θα υπάρξει επικαιροποιημένη ανακοίνωση).

 

  1. 6.      Παρακαλούμε, όποιος/α μπορεί να βοηθήσει στη διδασκαλία χορών του Συλλόγου, να επικοινωνήσει μαζί μας.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γραμματέας

Τάσος Γκαραγκάνης                                         Γιώργος Τσιτσιμπής

Κατηγορίες: Κύρια Θέματα, Προβαλλόμενα. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.