ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΟΡΙΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔ. ΕΤΟΣ 2012-2013

Από το ΠΥΣΠΕ Καρδίτσας ανακοινώθηκαν οι πίνακες μορίων των εκπ/κών κλάδων Π.Ε.70, Π.Ε.60, Π.Ε.06, Π.Ε.11που ζητούν τοποθέτηση σε λειτουργικά κενά σχολικών μονάδων της Π.Ε. Καρδίτσας. Oι τοποθετήσεις θα γίνουν μετά την ανακοίνωση των  αποσπάσεων από το ΚΥΣΠΕ και το ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας. Στη συνέχεια  το ΠΥΣΠΕ Καρδίτσας θα προχωρήσει στην κάλυψη των λειτουργικών κενών που έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 50/96 όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει από το ΠΔ 100/97 ως  εξής:

Προηγούνται των τοποθετήσεων οι υπεράριθμοι εκπ/κοί, ακολουθεί η ειδική κατηγορία ,στη συνέχεια τοποθετούνται  οι εκπ/κοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ από άλλη αιτία και τελευταίοι τοποθετούνται οι εκπ/κοί που αποσπάσθηκαν από άλλα ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ  στο ΠΥΣΠΕ Καρδίτσας.

Οι υπεράριθμοι εκπ/κοί, οι εκπ/κοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ από άλλη αιτία, καθώς και οι ειδικές κατηγορίες εκπ/κών  τοποθετούνται σε λειτουργικά κενά της ΠΕ Καρδίτσας με μόρια μετάθεσης, όπως αυτά έχουν υπολογιστεί και αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Δ/νσης ΠΕ Καρδίτσας από τον περασμένο Μάιο.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπ/κοί μπορούν να κάνουν ένσταση επί των μορίων τους από Τετάρτη 29/8/2012 έως και την Παρασκευή 31/8/2012 στη γραμματεία του ΠΥΣΠΕ.

Δείτε τους σχετικούς πίνακες μορίων:

ΤΩΝ YΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ

ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

ΤΩΝ  ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ  ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ

ΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

ΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ  ΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΓΓΛΙΚΗΣ

ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΥΣΔΕ

ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΥΣΠΕ

Δημοσιεύθηκε στην Κύρια Θέματα, Προβαλλόμενα και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση